Sedat Gündüz "SİYASETEN BATMAN ÇIKMAZ BİR SOKAĞA SIKIŞMIŞTIR"

Sedat Gündüz "SİYASETEN BATMAN ÇIKMAZ BİR SOKAĞA SIKIŞMIŞTIR"

AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Sedat Gündüz, yerelde yeni bir siyaset manifestosuna ihtiyaç duyulduğunu belirterek, kaybedenler kulübü siyasi müdavimlerine seslendi. Gündüz, değişimin şart ve elzem olduğuna dikkat çekti.
 
“Ben olgusunu aşamayan, biz olmayı başaramayan siyaset anlayışının hakim olmadığı bir kentte, istişare mekanizması işlettirilmedikçe siyaset kadük kalır.” Diyen AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Sedat Gündüz, “Yerelde siyasette yeni bir manifesto şart. Dünün jargonlarıyla yarın tesis edilemez. Siyaset gelişiminde Batman çıkmaz bir sokağa sıkışmıştır. Çocukluğumuzda ensemizde boza pişiren siyasetçilerin, Batman’ın geleceğini tesis etmelerini beklemek, dünün kaybedenlerini kahraman olarak servis etmek, siyasi ataletten başka da bir şey değildir.”
 
ORTADA KOCA BİR TRAJEDİ VAR-
 
Değişmeyen tek olgunun değişim olduğuna vurgu yapan Gündüz, değişim için toplumun da değişime hazır olması gerektiğini kaydetti. Gündüz,“Bugün eğer geçmişin siyasi hayaletlerini, geleceği tesis etmek için yeni olarak birileri sunuyorsa burada bir trajedi var demektir. En büyük trajedide sözde sivil toplum kuruluşu, vakıf, dernek ve kanaat önderleri kapalı kapılar arkasında bu toplum namına değişimin önünü tıkamaktadırlar. Eskiyi bugüne revize etme trajedisini bu kente yaşatmaktadırlar ki işte değişmesi gereken anlayış da budur. Siyasette bu şekilde yenilenir ama bunun için değişime inanmamız gerekiyor.”
 
BU KENT İÇİN YAPTIKLARI BİRŞEY YOK-
 
Batman’ın kaotik problemleri olduğuna vurgu yapan Gündüz, yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyenlerin, merkezi hükümetin yaptıklarını kendilerine mal ettiklerini belirterek, “bu kent için yaptıkları bir şey yok” dedi. Vekilliğin icra makamı değil, rica makamı olduğunu kaydeden AK Parti Milletvekili aday Adayı Sedat Gündüz, “Biz hiçbir zaman ben yaptım, ettim demeyeceğiz, istişare etmeden iş yapmayacağız-karar almayacağız. İstişaremizi de kanaat önderi, bir kaç STK ile değil halkla yapacağız. Bizim mihengimiz halktır. Halkın kabul etmediği, içine sindirmediği şeyi biz de sindirmeyeceğiz-kabul etmeyeceğiz.” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler