ŞEVKİ TAŞ'IN DAYANIŞMA YEMEĞİNE BÜYÜK İLGİ

ŞEVKİ TAŞ’A BÜYÜK DESTEK

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şevki Taş, kooperatif üyelerine yönelik düzenlediği “Birlik ve Dayanışma Yemeği” yoğun katılımla gerçekleşti.
 
 
Batman Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkan ve adayı Şevki Taş tarafından “Birlik ve dayanışma yemeği” düzenlendi. Alyans Düğün Salonu’nda gerçekleşen yemeğe beklenenin çok üstünde  katılım sağlandı.
 
Birlik ve dayanışma yemeğine katılım sağlayan esnaf, üye ve misafirler Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şevki Taş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılandılar. Misafirlerin salondaki yerlerini almalarınının ardından Mevlit ve Kur’an’ı Kerim tilaveti başladı.
 
 
DAVETLİLER SALONA SĞMADI
 
Şevki Taş'ın "Birlik ve Dayanışma" yemeğine ilgi beklenenin çok üstünde olunca, salonda adeta izdiham yaşandı. Davetliler salona sığmadı. Salonda adım atacak yer kalmayınca bazı davetliler salona giriş bile yapamadı.
Yemek sırasında yönetim adına yapılan konuşmada, S.S. Batman Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi’nin geçmişi ve 2002’de Şevki Taş’ın başkan olduğunda kooperatifin durumu ve yapılan çalışmalar ile gelinen son durum anlatıldı. “Birlik ve dayanışma yemeğine katılan ve destekte bulunan esnaf ve üyelere teşekkür eden Başkan Taş, göreve geldiği tarihten itibaren hiçbir esnafı geri çevirmediğini ve tüm üyelere yardımcı olduğunu belirterek, 15 Ocak’ta yapılacak kurultaydan sonra da esnaf ve üyelere kaldıkları yerden hizmet devam edeceklerini söyledi. Batman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Yönetimi yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti ifade ederek, davete icabet eden tüm misafirlerie tekrar tekrar teşekkür ettiler. ((Faruk Çiftçi) 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler