SEYİTLER MAHALLESİNDE DOĞALGAZ SEVİNCİ

SEYİTLER MAHALLESİNDE DOĞALGAZ SEVİNCİ

Batman’ın örnek ve çalışkan muhtarlarından Süleyman Rüzgâr’ın uzun uğraşları sonucunda, mahalle sakinleri doğalgaza kavuştu. 
 
Seyitler Mahallesinin doğalgaz sorununu çözdükleri için mutlu olduklarını belirten Muhtar Süleyman Rüzgâr, vatandaşlarının her şeyin en iyisini hak ettiklerini söyledi. Özellikle mahallelerinde doğalgazın getirilmesinde büyük çaba sarf eden ve işlemleri hızlandıran Sibadaş şeflerinden Ahmet Doğan’a teşekkür eden Muhtar Rüzgâr; “Mahallemizin doğalgaz sorununu yetkili mercilerimizle birlikte çözüme kavuşturduk. Bu yıl odun ve kömür fiyatları 3-4 katına yükseldi. Odun ve kömür bile doğalgazı geçti. Bu yıl mahalle sakinlerimiz doğalgaz hizmetinden faydalanacak. Daha önce başlanılan ancak bazı nedenlerden dolayı doğalgaz problemi olan sokaklarda ilin mülki amirlerinin desteğiyle çözdük. Mahallemizde yoğun mesai harcayan Sibadas ekibinden Furkan Aydemir ve Eyüp Özcan’a Seyitler Mahallesi halkı adına teşekkür ederim.
 
Doğalgaz müjdemizin yanı sıra parke taşı döşemesi hizmeti de aralıksız devam edecektir. Bizim için önemli olan, halkımızın hayır duasını almaktır. Kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte mahallemizin tüm eksikliklerinin bitmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler