SGK’DAN İŞVERENLERE TEŞEKKÜR BELGESİ

SGK’DAN İŞVERENLERE TEŞEKKÜR BELGESİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Batman’da en çok istihdam sağlayan, en çok engelli ve kadın çalıştıran işyerlerini ziyaret ederek teşekkür belgesi verdi.
 
Sosyal Güvenlik Haftasının ana temasının kayıt dışı istihdamın önlenmesi olarak belirlendiğini aktaran Batman Sosyal Güvenlik İl Müdürü Alaettin Ökten, hafta kapsamında Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde yapılan çalışmalar ve İlimizin büyük bir sorunu olan kayıt dışı istihdamın önlenmesi için neler yapılabileceği konuşuldu.
 
Kayıt dışı çalışmanın önüne geçilmesi için rehberlik ve bilgilendirme çalışmalarına devam edileceğini belirten Ökten, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında İlimizde en yüksek prim ödeyen, en çok istihdam sağlayan, en çok engelli ve kadın istihdamı sağlayan işverenleri ziyaret ederek Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Cevdet Caylan’ın imzasını taşıyan Teşekkür Belgelerini takdim etti. İşverenlerin sosyal güvenlik ile ilgili sorun, görüş ve önerilerinin de görüşüldüğü ziyarette İl Müdürü Ökten, işverenlere istihdam alanında göstermiş oldukları başarılarının devamını dilerken bu alanda kendilerine her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını belirtti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler