TOUREXPİ ‘PETROL KENTİ BATMAN’I’ TURİZMİNİ AVRUPA’DA TANITTI

Batman ve Real Konak Hotel Almanya’da 9000 seyahat satış acentesinin tanıtımı arasında yer aldı.

Yılda  4 milyar avro ciro ile Avrupa’nın en büyük seyahat acente koperasyonu olan RTK sahibi olduğu Tourexpi Destination Geliştirme şirketinin genel müdürü Hüseyin Baraner ‘in yoğun işbirliğin sayesinde  Petrol Kenti şehrimiz Batman’ın ve Yeni Hasankeyf, Almanya’da bulunan 9000 seyahat acentesinin tanıtımında yer aldı.

Real Konak Hotel Genel Müdürü Hüseyin Aslan: “Salgın sonrası bütün piyasalar için güçlenme ve toparlanma mecburiyeti doğdu. Virüs dolayısı ile geçirilen kötü zamanların telafisini hızlandırmak ve canlılık katmak için seyahat acenteleri, oteller ve destinasyonlar arasında doğrudan iletişim kurulmasını sağlamak amacı ile geliştirilen projede Avrupa’da tanıtımı yapılan 9000 otel, destinasyon, acente ..vb. arasında şehrimizin ve otelimizin yer alması bizi çok gururlandırdı. Batman’ın tanıtımı için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık ve yapmaya da devam edeceğiz. Batman’ın ve otelimizin 9000 acentenin arasında yer almasına ve tanıtılmasına vesile olan  Tourexpi Destination Geliştirme şirketinin genel müdürü Hüseyin Baraner’e teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

      Real Konak Hotel Genel Müdürü Hüseyin Aslan’ın ‘’Avrupa’ya Turizm Mesajı’’

Sizlere Mezopotamya'nın kültür beşiğinden Batman kentinden sesleniyorum. Otelimiz insanlık tarihinin önemli noktalarının buluşma noktasında bulunmaktadır. Şimdi koronavirüs ile mücadele ediyoruz ama sizlerle birlikte onun etkileri gibi üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz.

Belki de salgının bir avantajı vardı: Hijyen ve temizliğin son derece önemli olduğunu bize bir kez daha açıkça gösterdi. Bu konuda alınan tedbirler salgının ötesinde de devam edecek.

Otelimiz sadece tarihi bir şehirde değil, aynı zamanda Batman Türk petrol üretiminin merkezi olduğu için iş seyahatinde olanlar için de ilgi çekicidir. Otel, havalimanına sadece beş kilometre uzaklıkta, ancak yine de konukların yürüme mesafesinde restoranlar, kafeler ve alışveriş merkezleri bulabilecekleri şehir merkezindedir. Bu nedenle, şehrin tarihi merkezine yakın olmanın yanı sıra çok uygun ulaşım bağlantıları ve konum sunuyoruz. İlginç sergisiyle Batman Müzesi'ne ulaşmak çok kolay.

Müze Park projesi, özellikle Türkiye'de mutlak bir yenilik olması nedeniyle, müzenin bahçelerinde tarihi eser toplulukları da sunması ve ziyaretçilerin tarihi yoğun bir şekilde deneyimlemesine olanak sağlaması nedeniyle büyüleyici.

Misafirleriniz sadece otelimizi ziyaret etmekle kalmayacak, aynı zamanda büyüleyici şehri keşfetmek çok özel bir deneyim olacak. Bazıları, şehirden de görülebilen petrol üretim kulelerinin "Teksas atmosferi" nden kesinlikle etkilenecek.

Böylece Batman'daki misafirleriniz, tarihin başlangıcından itibaren antik kültürün modern yaşamla eşsiz bağını yaşayacak ve dört yıldızlı otelimizin konforu ile şımartılacak.

Misafirlerinizi de dört gözle bekliyoruz!

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler