TÜMSİAD’tan Nasıroğlu’na destek

TÜMSİAD’tan Nasıroğlu’na destek

BATSO Başkanlığına aday olan Osman Nasıroğlu Kendisine destek kararı alan TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Kamil Biçici’nin katılımıyla basın toplantısı düzenledi.
 
 Toplantıya BATSO Başkan Adayı Osman Nasıroğlu, TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Kamil Biçici, BATSO Meclis Başkanı Emin Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri, esnaflar ve iş adamları katıldı.
 
Toplantıda söz alan Nasıroğlu, 15 Temmuz’da tavrını net bir şekilde belirleyen TÜMSİAD ve Yönetim kadrosunun kendilerine destek vermesine teşekkür etti. Gerçekleştirdikleri projeleri anlatan Nasıroğlu, “Yaptığımız birçok projemizle birlikte seçimden sonra da hepimiz bu ülkenin geleceği ve ekonomisi için elimizi taşın altına koyacağız. BATSO’nun 21 meclis üyesinden 15’i şuan bizimle hareket ediyor. İnşallah birlikte çok güzel çalışmalara imza atacağız. Seçim günü sıkıntı yaşamamak için gidip Ticaret Odasından yetki belgenizi alın. Usulsüzlük ve yolsuzluklara ‘Dur’ demek, Batman’ın ekonomisine yön vermek için, destek verenlere çok teşekkür ederim” dedi. TÜMSİAD Batman Başkanı Biçici de, Ticaret odalarının aynı zamanda kalkınmanın, istihdamın ve sosyal gelişmişliğin öncüleri olduğunu belirterek, “Üyelerimizle yaptığımız istişareler sonucunda, ilimize daha iyi hizmet edeceğine inandığımız Osman Nasıroğlu’na ve dolayısıyla, Turuncu guruba, destek vereceğiz” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler