VEFA İFTARINDA BULUŞTULAR

“AK Parti’nin siyaset mayası insana hizmet mayasıdır.”

Ak Parti Batman Milletvekili adayı Tunç
“AK Parti’nin siyaset mayası insana hizmet mayasıdır.”
“Vefa iftarında buluştular”
 
Ak Parti Batman İl il teşkilatı ‘Vefa’ iftarında daha önce partide görev yapanları bir araya getirdi. Güngör Plaza düğün salonunda verilen iftara Ak Parti İl Başkanı Akif Gür, milletvekili adayları Ferhat Nasıroğlu, Murat Güneştekin, Muhsine Bozkurt ve Fırat Tunç katıldı. Programda ilk söz alan milletvekili adayı Tunç,” AK Parti Türkiye’nin partisidir. AK Parti’nin birikimi de Türkiye’nin birikimidir.
AK Parti’nin siyaset mayası insana hizmet mayasıdır. Maya sağlam olunca hamdolsun ortaya çıkan kadro da inançlı, ahlaklı, birikimli, verimli velhasıl kaliteli oldu. Hep birlikte inşa ettiğimiz bu parti inşallah önümüzdeki çeyrek asırda da, yarım asırda da ülkemize ve milletimize hizmet edecektir. Değerli Kardeşlerim, Öncelikle AK Parti’nin kuruluşundan beri bu davaya emek vermiş, maddi ve manevi katkı sağlamış, hasbi ve harbi şekilde koşturmuş her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum. Dar-ül bekaya irtihal eden kardeşlerime Allah’tan rahmet diliyorum.”
“Herkesin sesi olacağım”
 
Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, sözlerini şöyle tamamladı,” Ben Fırat Tunç olarak 2001 yılından bugüne kadar partimizde görev almış veya gönül vermiş her bir kardeşimizin sesi olmaya çalışacağım Kendi teşkilatına, kendi teşkilat mensubuna vefa
 göstermeyen, şehrine, ülkesine ve milletine de vefa gösteremez.
Kapısını çalmadığımız hane, elini sıkmadığımız vatandaş, kalbine dokunmadığımız birey bizim değildir. Bu anlayışla vaktimizin büyük bir bölümünü bu hedefe ulaşmak için ayırmamız şarttır.
Seferle mükellef olduğumuz bu davayı zafere ulaştırana kadar nesiller boyu mücadelemizi südüreceğim.” Program öncesi milletvekili adayları konukları kapıda karşıladı.
 
 
 
 
 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler