YABANCI UYRUKLU ÖÐRENCÝLER ÝFTARDA AÐIRLANDI

YABANCI UYRUKLU ÖÐRENCÝLER ÝFTARDA AÐIRLANDI

Batman Valisi Hulusi Þahin, Batman Valiliði tarafýndan düzenlenen iftar programýnda Batman Üniversitesinde eðitim gören yabancý uyruklu öðrenciler ile bir araya geldi.
 
Ýl Jandarma Komutanlýðý sosyal tesislerinde düzenlenen iftar programýna; Vali Þahin’in yaný sýra Ýl Göç Ýdaresi Müdürü Ýbrahim Halil Tokmak ve kurumun uzman personeli ile ilimizde eðitim-öðretim gören yabancý uyruklu 86 öðrenci katýldý.
 
Ýftardan sonra öðrencilere hitap eden Vali Þahin “Sizler burada bizim misafirimizsiniz, kültürümüzde misafir bizim için deðerlidir. Bizler ve Batman halký sizleri þehrimizde aðýrlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Umarým bizler ve Batmanlýlar size gereken misafirperverliði gösterebiliyoruzdur. Her daim yanýnýzda olduðumuzu bilmenizi isterim, yaþadýðýnýz her sýkýntýyý bizlere ve devlet kurumlarýna bildirmekten çekinmeyiniz. Sizlere yardým etmekten memnuniyet duyarýz. Bundan þüpheniz olmasýn. Ailelerinize de bizden selam söyleyin, endiþeleri olmasýn” diye konuþtu.
 
Sudanlý öðrenci Abdulaziz Abualhajj Ahmed tarafýndan okunan duanýn ardýndan öðrencilerle yakýndan ilgilenerek sohbet eden Vali Þahin, kendilerine baþarýlar diledi.

Henüz Yorum yok

Ýlk yorumu siz yazýn.

Yorum Býrakýn

E-Mail adresiniz yayýnlanmaz.







Diðer Haberler