Yanılmaz YediHilal'de

Yanılmaz YediHilal'de

Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz YediHilal Derneği Batman Şubesine Ziyarette bulundu.
 
Prof Dr Fuat Sezgini Anma Paneline Panelist Konuşmacı Olarak katılan Mücahit Yanılmaz bir dizi programlardan sonra YediHilal Batman Şubesine geçerek Şube Yönetimi ve bir çok STK Başkanıyla bir araya geldi. 
YediHilal Batman Şube Başkanı Ahmet Başaran Yönetim Kurulu Uyeleri ve Bir çok STK Başkanı tarafından karşılanan Yanılmaz; Sivil Toplumun Önemine değinip Dert ve Dava sahibi bireylerin Ödedikleri ve ödemesi gereken bedeller konusunda mütaâlada bulundu.
 
Sivil Toplum Kuruluşlari Başkanlarından Çalışmaları hakkinda bilgi alan Yanılmaz Hepsine ayrı ayrı teşekkkür ederek Yaptıkları faaliyetlerin takdire şayan olduğunu belirtip Yapılacak tüm çalışmalarda Muvaffakiyetler temenni etti.
 
Ulkemizde bugüne kadar süregelen darbe tarihleri ve teşebbüsleri konusunada değinen Yanılmaz; Son olarak 15 Temmuz Hain darbe girişimini ele aldı. 15 Temmuz gecesinde Aziz milletimizi Havadan ve karadan yağan mermilerin üstüne üstüne götüren Vatan ve Millet aşkıdır buda ancak Kâmil bir imanla mümkündür diyerek. Mefkure sahibi STK'lara teşekkür etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler