YAÞAM HASTANESÝ’NDEN CANLI YAYIN

YAÞAM HASTANESÝ’NDEN CANLI YAYIN

Özel Batman Yaþam Hastanesi sosyal medya hesabý üzerinden canlý yayýnla uzman hekim kadrosunu Batmanlýlarla buluþturuyor.
 
Hastanenin Instagram hesabý “ozelbatmanyasam”da, 14 Nisan Salý günü saat 16:00’da gerçekleþtirilecek canlý yayýnda, Yaþam Hastanesi Baþhekimi Dr. Cevdet Demirdað ve Ýç Hastalýklarý Uzmaný Uzm. Dr. Yusuf Þapuk bilgilendirme yapacak. Saðlýkla ilgili yapýlacak bilgilendirmeler ile birlikte Batmanlýlarýn merak ettiði sorular da yanýtlanacak.
 
 
Konu ile ilgili açýklama yapan Yaþam Hastanesi yetkilileri; “Ülke olarak Covid-19 salgýný ile etkin mücadelenin gerçekleþtirildiði bu süreçte doðru bilgilerin doðru kaynaklardan öðrenilmesi, vatandaþlarýmýzý paniðe sevk eden bilgi kirliliði ve asýlsýz haberlerin önüne geçecektir. Bu anlamda toplum saðlýðý anlayýþý ile sorumluluðumuzun bilincinde olan bir saðlýk kuruluþu olarak, uzman hekim kadromuzu sosyal medya hesabýmýz üzerinden canlý yayýnla vatandaþlarýmýz ile buluþturuyor, saðlýk alanýndaki bilgilendirmeler ile birlikte vatandaþlarýmýzýn merak ettiði sorularý yanýtlýyoruz” dedi.

Henüz Yorum yok

Ýlk yorumu siz yazýn.

Yorum Býrakýn

E-Mail adresiniz yayýnlanmaz.







Diðer Haberler