CHP’YE KATILIM

BEKİRHAN AŞİRETİNDEN CHP’YE KATILIM

BEKİRHAN AŞİRETİNDEN CHP’YE 400 KİŞİLİK KATILIM
 
Türkiye’de ve özellikle Batmanda her geçen gün üye sayısını arttıran Cumhuriyet Halk Partisine yeni katılımlar oldu. Kozluk ve Sason’un değişik yerlerinde ikamet eden yüzlerce CHP’ye üye oldu. 
 
 
Aralarında Aydın Çapkan, İlhan Tarhan, İsmail Artaş, Mehmet Tahir Bilmez ve Rüstem Çapkan’ın da olduğu Bekirhan aşiretinden 400 kişi CHP’ye katıldıklarını duyurdu.
 
Bekiran aşiretinin bazı isimleri ve siyasetçi Aydın Çapkan’ın CHP katılması ve onunla beraber katılımların kendilerine güç kattığını belirten CHP İl Başkanı Hüseyin Yaşar, “Son zamanlarda AK Parti’nin bölgede ve Türkiye’de uygulamış olduğu yanlış politikalardan dolayı vatandaşlarımız, halkımız AK Partiye tepki göstererek Cumhuriyet Halk Partisi’ne akın akın geliyor. Bugün de Bekiran aşiretinin kanaat önderlerinden Aydın Çapkan beyin partimize katılması ve onunla beraber onun diğer dostları partimize katılması bize güç kazandırmıştır. Kendilerine ve katılan bütün arkadaşlarına teşekkür ediyorum.
 
Öyle görünüyor ki önümüzdeki süreçte bölgede Ak Parti’ye destek veren kimse kalmayacak. Zaten destek mevcut iktidara destek vermesi durumunda bu zamların günahının ortağı olacaktır. Çünkü birine destek verdiğiniz zaman onu yetkilendirmiş oluyorsunuz. Yetkilendirdiğiniz şahıs, uygulayacağı politikalar ve hareketlerden siz de sorumlu oluyorsunuz. O yüzden AK Parti’ye destek veren herkesin desteğini geri çekmek istiyor” diye konuştu. 
 

Etiketler : ,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler