hayvan yetiştiricilerine yüzde 50 hibe desteği

Batman Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık yatırımlarında yüzde 50 hibe desteğinin başladığını duyurdu.

Batman Tarım ve Orman il Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, belirtilen yatırım konuları için kararın yayımlandığı tarihte 21 Mayıs 2021 İşletmesi Bakanlık Kayıt Sistemine kayıtlı olan ve en az bir yıldır aktif olan, hibe konuları için gerekli şartları sağlamak kaydı ile gerçek ve tüzel kişiler destekleme için başvurabileceklerini belirtti.

Açıklamada, "Yer alan hibe başvuru formu, yer alan ön proje formu, yer alan yatırım ile ilgili bilgiler formu, (kamu kiralamaları için) yer alan tahmini sabit yatırım ve temin plan tabloları, bakanlık kayıt sistemlerine karar tarihi itibari ile en az bir yıl önce kayıtlı olduğuna dair belge, inşaat yatırımın yapılacağı arazi, arazilere ait ekte yer alan aidiyet belgesi/belgeleri." denildi.

Başvuruların 1-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında, il müdürlüğü kırsal kalkınma ve örgütlenme şube müdürlüğüne şahsen yapılacağı kaydedildi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler