1 Milyon 104 Bin kitap dağıtılacak

1 Milyon 104 Bin kitap dağıtılacak

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran 2019-2020 eğitim öğretim yılında ilimiz merkezde devletimizin desteği ile Bakanlık tarafından öğrencilere dağıtılacak olan ders kitapları dağıtım deposunu ziyaret etti.
 
Anaokul, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyacak olan öğrencilere devletimizin desteği ile Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından dağıtılacak olan ücretsiz ders kitaplarının dağıtım deposunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran Şube Müdürü Abdulhakim Doğu'dan ders kitabı dağıtım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ders kitap deposunu gezip kitapları inceleyen İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran kitap dağıtım ve teslimatının zamanında ve titizlikle yapılmasını istedi.
 
1 MİLYON 104 BİN KİTAP DAĞITILACAK
 
Batman merkez ve merkeze bağlı devlet ve özel okullarda okuyan tüm öğrencilere toplam 1.104.007 (bir milyon yüz dört bin yedi) adet kitap Bakanlık tarafından ücretsiz dağıtılacak. 8 Eylül 2019 tarihine kadar okullara dağıtım ve teslimi yapılacak olan ücretsiz ders kitapları 9 Eylül sabahında öğrencilerin sıraları üzerinde hazır olacak.  

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler