29 Ekim coşkusu

29 Ekim coşkusu

29 ekim Cumhuriyet Bayramı Batman’da bir dizi etkinliklerle kutlandı. Törende konuşan Vali Ahmet Deniz “Bu aziz millet istiklal ve istikbalimizin en büyük sigortasıdır” dedi.

Batman’da, Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Vali Ahmet Deniz’in makamında tebrikleri kabul etmesinin ardından Turgut Özal Bulvarı’nda devam etti. Kutlamalara, Vali Ahmet Deniz, Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Coşkun Uçarcılar, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, askeri erkan, kamu kurumları yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Deniz, Garnizon Komutanı Uçarcılar ve Belediye Başkan Vekili Aksoy’un tören aracıyla vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutladı.

VALAY HALAY ÇEKTİ

Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından halk oyunları ekibi gösteri yaptı. Renkli görüntüler oluşan kutlamalarda, Vali Deniz halayın başını çekerken, vatandaşlar da el ele tutuşarak, halaya dahil oldu. Vali Deniz, Türkiye’nin istikrarlı bir şekilde büyümesi ve bölgesinde liderlik yapmasının bazı güçleri rahatsız ettiğini belirterek, “Bu güçler terör örgütlerini kullanarak ülkemizin huzur ve güvenini bozmak için çalışmakta, birlik ve beraberliğimizi hedef almaktadır. Ancak darbe girişimi de dahil olmak üzere bir kez daha gördük ki, bu aziz millet istiklal ve istikbalimizin en büyük sigortasıdır” diye konuştu.Tören, anıta çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.  

Etiketler : ,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler