“4 TRANSFER YAPACAĞIZ”

Akbaş “4 TRANSFER YAPACAĞIZ”

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Petrolspor Kulüp Başkanı A. Vahap Akbaş ve Basın Sözcüsü Emin Çelik, transfer çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundular.
 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle basın mensuplarını ağırlayan İş İnsanı ve Petrolspor Basın Sözcüsü Emin Çelik’e Petrolspor Kulüp Başkanı A. Vahap Akbaş’ta eşlik etti.
 
Kahvaltının ardından yapılan mini toplantıda transferler hakkında sorulan soruya cevap veren Akbaş, “Teknik heyet ligin ikinci yarısı için bizden 8 futbolcuyla yollarımızı ayırıp, 9 yeni ismi de transfer etmemizi istedi. Ancak biz yönetim olarak uyum sorunun yaşanacağını düşünerek devre arasında 8-9 oyuncuyu birden takviye etmeye sıcak bakmadık. Bu nedenle 4 futbolcuyla yollarımızı ayırırken, bunların yerine 4 futbolcuyu kadromuza dahil etmeyi planladık.
İlk transferimizi yaptık, iki transferimizde de pürüzler yaşandığı için resmi sözleşme imzalamadan bu futbolcularla yollarımızı ayırdık. Şimdi ise iki futbolcuyla her konuda anlaştık diyebiliriz ve bugün de bir oyuncuyla daha görüşmemiz olacak. Anlaşmalarımızı kısa bir sürede tamamlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler : ,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler