400 ÇOCUK GİYDİRİLDİ

Umut Kervanı Batman’da 400’ü aşkın yetim ve muhtaç çocuğu giydirdi.

Batman Umut Kervanı, geçtiğimiz haftalarda kent merkezinde düzenlediği kermesten elde ettiği gelirle, 400’ü aşkın aralarında Suriyeli ve Afganlıların da olduğu yetim ve muhtaç çocuğa giyim ve ayakkabı yardımında bulunarak sevinmelerine vesile oldu.

Yetim çocuklar aileleriyle birlikte mağazaya gelerek dilediği ayakkabı ve kıyafeti alma imkânı buldu.

 

Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel yaptığı açıklamada, “Yetim ve muhtaçlara umut ol” temasıyla 400’ü aşkın aralarında Suriyeli ve Afganlıların da olduğu yetim ve muhtaç çocuğa kıyafet yardımı yaptıklarını ifade etti.

 

Umut Kervanı Batman’da 400’ü aşkın yetim ve muhtaç çocuğu giydirdi

Salih Güzel

Yardımın ise bazı hayırsever tarafından ve geçtiğimiz haftalarda kent merkezinde düzenledikleri kermesten elde ettikleri gelir sayesinde yaptıklarını belirten Güzel, yetim ve muhtaç çocukların yüzünü güldürmenin sevincini yaşadıklarını ifade etti.

Umut Kervanı Batman’da 400’ü aşkın yetim ve muhtaç çocuğu giydirdi

“Bugün mutluluğunu yüreğimizde hissettiğimiz bir gün”

Bu yardımı yılın belirli dönemlerinde yaptıklarını anlatan Güzel, “Bugünde Batman Umut Kervanı olarak mutluluğunu yüreğimizde hissettiğimiz günlerden bir gün. Batman Umut Kervanı olarak yılın üç döneminde yetim ve muhtaçları giydirme programı organize etmekteyiz. Ramazan ve Kurban Bayramı ile kış sezonunda bu yardımları yapmaktayız.” diye konuştu.

 

Umut Kervanı Batman’da 400’ü aşkın yetim ve muhtaç çocuğu giydirdi

“Kermesten elde ettiğimiz gelirle 404 yetim ve yoksulu giydirme imkanı elde ettik”

Yardımlarda katkısı olanlara teşekkür eden Güzel, “Bugün kış sezonu programlarımızdan birini yerine getirdik. Yaklaşık bir ay önce bir kermes düzenledik. Bu kermesten gelen gelirleri, aynı zamanda hayırseverlerimizin bize yaptıkları bağışları alarak bugün 404 yetim ve yoksulu giydirme imkanı elde ettik. Bunun için mutluyuz. Rabbimize hamd ediyoruz. Hayırseverlerimize dua ediyoruz.” dedi.

 

Umut Kervanı Batman’da 400’ü aşkın yetim ve muhtaç çocuğu giydirdi

“Yetimler, yoksullar gülüyor”

Batman Umut Kervanı olarak yılın 12 ayı yetimlerin ve yoksulların ihtiyaçlarını gidermeye dönük faaliyetler yürüttüklerini vurgulayan Güzel, “Bu da onlardan bir tanesidir. Batman Umut Kervanı olarak mutluluğunu yüreğimizde hissettiğimiz bir gün. Çünkü yetimler, yoksullar gülümsüyor.” ifadelerini kullandı.

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler