
5. GÜN KONUĞU BEYHAN BUDAK OLDU
5. GÜN KONUĞU BEYHAN BUDAK OLDU
Batman Belediyesi, 6. Batman Kitap Fuarı’nın konuğu Beyhan Budak oldu. Youtube kanalında her hafta popüler psikoloji ve kişisel gelişim konularında yayımladığı videolar ile yaklaşık 2 milyon kişilik abone sayısına sahip Budak, Batmanlı takipçi ve sevenleriyle bir araya geldi.

2019 yılında Kendine İyi Davran Güzel İnsan, 2020 yılında Senin Suçun Değil-Geçmişin Yüklerinden Kurtulma Rehberi ve 2021 yılı sonunda Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama isimli kitapları ile oldukça beğenilen Budak, danışanlarıyla yaşadığı konuları esprili bir şekilde sohbet havasında Batmanlılarla paylaştı.
Hayatın insanlara her istediğini vermediğini, hayatın güzellikleri olduğu kadar zorluklarının da bulunduğunu ifade eden Budak: “Hayat sürprizlerle doludur. Sabredildiğinde güzel, ilginç ve farklı durumlarla karşılaşabiliyoruz. Bizler büyük zorluklar atlattık, önce pandemi, ardından büyük bir deprem atlattık ve ekonomik sorunlarla birlikte hayat mücadelesi veriyoruz. Önemli olan bu tür sorunların üstesinden gelmektir, bu da hayat mücadelesi ile mümkündür” ifadelerini kullandı.
Yaptığı sohbet dolu konuşmasının ardından Yazar Beyhan Budak, kitapseverler için kitaplarını imzaladı.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“20 Serakent kurulmazsa ahım üstünüzde”
- 02BATMAN BAĞIMSIZ GAZETESİ'NİN 1. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLANDI
- 03İREM YİĞİT BALKAN İKİNCİSİ OLDU
- 04GAZETECİ UĞUR KAPUCİ BEŞTEPE VE TBMM'DEYDİ
- 05POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ
- 06ÇAMLITEPE’DE MAYTAP YANGINI
- 07BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK TARAMASI
- 0815 TEMMUZ BATMAN’DA COŞKUYLA ANILDI
- 09İZMİR SUNEXPRESS SEFERLERİ BAŞLADI
- 10“HEDEFİMİZ TOPRAĞI SUYLA VE ÜRETİMLE BULUŞTURMAK”
- 11ÇEVRE YOLUNA 12.600 METRELİK ALTYAPI DÖŞENECEK
- 12Kürtçe müzik dinleyen aileye destek açıklaması
- 13PETROLSPORLU ATLETLER AVRUPA U-23 ŞAMPİYONASINA KATILACAK
- 14Batman’da TPAO petrol kuyusunda yangın çıktı
- 1515 TEMMUZ RUHU BATMAN’DA YAŞATILACAK
Henüz Yorum yok