"81 Şehit 82 Mektup" sergisi açıldı
15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulun Batman’da koordinesini yürüttüğü “81 Şehit 82 Mektup” konulu sergi açıldı.
İl Kültür Müdürlüğü fuaye alanında iki gün boyunca sergilenecek olan “81 Şehit 82 Mektup” konulu serginin açılışına, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Müftüsü Turgut Erhan, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Osman Veysel Özdaş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından açılışa katılanlar sergiyi gezdiler. İki gün boyunca sergilenecek olan “81 Şehit 82 Mektup” sergisi ile ilgili konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, bu serginin milli ve manevi değerlerle ilgili farkındalık oluşması açısından önemli olduğunun altını çizdi.
Kurtaran, “Geçen yıl Kozluk ilçemizde şehit olan Şenay Aybüke Yalçın öğretmenimiz başta olmak üzere ülkemiz için canlarını feda eden birçok şehidimizin hatırasının yer aldığı ‘81şehit 82 mektup’ adlı serginin açılışını yapmış bulunuyoruz. Bu sergimizde şehitlerimize ailelerinin, yakınlarının veya öğrencilerinin yazmış olduğu çok duygulu mektuplar var. Sergimiz iki gün boyunca 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulumuzun koordinesinde Kültür Merkezi fuaye alanında sergilenecektir. Bu projenin sonunda ise 81 şehidimiz için 81 ilimizden ortak bir mektup hazırlanacak. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizde ülkemizin birliği ve bütünlüğüyle ilgili, milli ve manevi değerlerimizle alakalı farkındalık oluşturması açısından büyük önem arz etmektedir.” diye konuştu.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01“BU GECE KARDEŞLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRMEK İÇİN FIRSATTIR”
- 02ARAÇ HIRSIZLIĞI OLAYINDA 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI
- 03“2025 YILINDA TOPLUMSAL BARIŞ ÖNCELİĞİMİZ OLDU”
- 04Esnafın güvenliği için indirim protokolü imzalandı
- 05Camiye giderken araba çarpan kişi hayatını kaybetti
- 06BATMAN’DA TARIMSAL ÜRETİM GÜÇLENİYOR: DENETİMLER SIKI, YATIRIMLAR ARTIYOR
- 07“Esnafın Yanında Olan Bir Oda Anlayışını İnşa Ettik”
- 08BELEDİYEDEN 100 ÇİFTE ÇEYİZ DESTEĞİ
- 09AFAD’DAN VALİ CANALP’A KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ZİYARETİ
- 10Petrolspor’dan deplasmanda altın değerinde galibiyet
- 11“KHK ve Kayyım uygulamaları toplumsal barışı zedeliyor”
- 12ÇİFTÇİ “GENÇLERİMİZİ MESLEKSİZLİĞE TESLİM ETMEYELİM”
- 136 BİN 300 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU
- 14BESO BAŞKAN ADAYI UYANIK, PROJELERİNİ BASINLA PAYLAŞTI
- 15BATMAN’DA EKONOMİDE VİTES YÜKSELTTİ




Henüz Yorum yok