
Batman'da faaliyet gösteren şehir içi minibüsçüler esnafı, düzenledikleri basın açıklamasıyla kentte yeni minibüs hattı açtırmak isteyenlerin olduğunu belirterek duruma tepki gösterdiler. Yeni minibüs hattı açtırmak isteyenlerin rant peşinde olduklarını ifade eden minibüsçüler esnafı, yetkililerin buna asla izin vermemesi gerektiğini söylediler.
Minibüs esnafı adına basın açıklamasını okuyan Şehmus Can, Batman'daki tüm minibüsçüler esnafı olarak yeni hattın açılmasına karşı olduklarını belirtti.
Yeni hattın açılmasındaki tek amacın rant olduğuna işaret eden Can, "Şehir içi minibüsçüleri olarak yeni minibüs hattı açtırmak isteyen kişilere tepki gösteriyoruz. 5-6 kişilik bir şebeke sürekli rant peşinde, hat açma peşindeler. Eğer bu hatlar açılırsa vatandaşlar mağdur edilecektir. Yetkililerden isteğimiz bir an önce bu rantın önüne geçmeleridir. Bu fırsatçılara izin verilmemelidir." dedi.
Yeni bir hattın açılmasına ihtiyacın olmadığını aktaran Can, "Rantçılar Balpınar'dan ilçe garajına kadar bir hat açmak istiyor. Zaten Balpınar Belediyesi gereken hizmeti veriyor. Mobil hattı olarak 43 tane arabamız hizmet vermektedir. Yeni hat açmak isteyen kişilerin amacı hizmet değildir. Üniversite hattı olarak da 60 tane araç hizmet veriyor. Şu anda yeni bir hatta ihtiyaç yoktur." diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok