ADAYLARI HALK BELİRLEYECEK

ADAYLARI HALK BELİRLEYECEK

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Batman Seçim Kabul Komisyonu çalışmalarını sürdürürken partilerinin Belediye Başkan adaylarını halkın belirleyeceğini duyurdu.

 

Parti yetkilisi Kadri Tekin, yeniden HEDEP, yeniden Batman şiarıyla yerel seçimlere hazırlanan yapı çalışmaları kapsamında oluşturulan kabul komisyonu başvuruları almaya devam ettiğini söyledi. Tekin, gerek Belediye Eşbaşkanlığı, ilçe Belediyeleri Eşbaşkanlıkları, Belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliği için yoğun başvuruların ve mesainin olduğunu belirterek, partilerine yoğun başvuruların olduğu ve bu anlamda sahiplenmenin değerli olduğunu açıkladı. Tekin, bunun partiye güç kattığını ve önümüzdeki süreci güçlü kılmak anlamında güçlü yönetimler ve adayların öne çıkması adına umut verici olduğunu söyledi.

Tekin, “Başvurularımız 9.12.2023 tarihine kadar devam edecek. Bu anlamda halkımızın partileri etrafında kenetlenmesi ve aday adayı olması çağrımızı yineliyoruz. Partimiz her süreci örgütlülük esasıyla aşmasını bilmiştir. Bunu da halkımızın öncülüğünde gerçekleştirmiştir. Bu anlamda yerel seçimler de önemli bir eşik olması itibarıyla önemlidir. Kayyım sistemine karşı halkın kendini yöneteceği bir sistem anlayışımız var ve bunu önümüzdeki yerel seçimlerde de ortaya koyacağız. Bizler on yıllardır süren bir mücadelenin temsilcileriyiz'' ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler