AK PARTİ İL BAŞKANI GÜR "REHAVETE KAPILMAK YOK

AK PARTİ İL BAŞKANI GÜR "REHAVETE KAPILMAK YOK

 
AK Parti Batman İl Başkanı Gür, İl Sağlık Müdürlüğünü, Ziraat Bankası ve Halk Bankası Ziyaret Etti.
 
AK Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür, Sağlık İl Müdürlüğünü ziyaret ederek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
 
 
AK Parti Batman İl Başkanı Abdullah Akif Gür, Sağlık İl Müdürü Hakan Pamukçu ile görüşüp koronavirüsle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.
 
Başkan Gür, Koronavirüsle mücadelede Batman'da uygulanan test sayısı, vaka oranlarının seyri, hastanelerin kapasiteleri ve hastaların sağlık durumları  ile ilgili bilgi aldı.
 
Gür, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
 
"Gevşekliğe kapılmak yok! Allah'ın izniyle Batman halkı kendisine yakışanı yapacak ve koronavirüsle savaşında üstün gelecek. Kökünü kazıyana kadar mücadelemiz devam edecektir. İl Sağlık Müdürlüğümüz; her detayı değerlendirerek virüsle mücadelede  önlemlerini almaya devam ediyor . Bize düşen, asla rehavete kapılmadan, tedbirlerimiz arttırıp evde kalmaya, sosyal mesafeye dikkat etmeye ve yasaklara uymaya devam etmek."
 
ZİRAAT BANKASI VE HALK BANKASI ZİYARET EDİLDİ
 
Başkan Gür daha sonra ‪Ziraat Bankası Batman Şube Müdürü Mustafa Gergin ve Halkbank Batman Şube Müdürü Ercan Kılıç’ı ziyaret ederek hükümetin uyguladığı ekonomik istikrar kalkanı paketi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler