Akıllı Durak Çalışmaları

Batman Belediyesi, şehiriçi ulaşımdaki hizmetlerden faydalanmak için otobüs beklerken daha ferah ortamlarda otobüs beklemelerine olanak sağlıyor.

 

Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde Toplu Taşıma Hizmetlerinde kaliteyi artırma çalışmaları kapsamında Batman Park AVM önünde biriken trafiğin rahatlaması ve yolcuların otobüslere daha rahat, güvenli ve hızlı bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla Batman Park AVM önü durağının yeniden tasarlandığını ve durak boyunun uzatılarak yeni bekleme duraklarının montesini gerçekleştirdi.

 

Toplu taşıma hizmet kalitesini artırmak amacıyla akıllı durak, kiosk cihazları ve akıllı mobil uygulama sistemlerinin devreye girdiğini duyuran Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Toplu taşıma hizmet kalitesini artırmak amacıyla İlimiz merkeze bağlı toplu taşıma araçlarının güzergahlarına 110 yeni yolcu bekleme durakları işini tamamladı.

 

Kent geneli yeşil alanı artırmak için her bir otobüs durağının yanına en az bir ağaç dikilmesi için fizibilite çalışmalarını tamamlayan müdürlük, daha yeşil bir Batman için çalışmalarını sürdürüyor.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler