AKIN, ÖDÜLÜNÜ ALDI

AKIN, ÖDÜLÜNÜ ALDI

Dicle Life sitesi tarafından 2019 yılının en'leri kapsamında en iyi erkek yerel gazeteci seçilen  Batman Medya Gazetesi muhabiri Recep Akın, ödülünü aldı.

Ödülünü Zeki Otel'de, ünlü sosyal medya fenomeni Mahsum Alp'in takdimiyle alan Akın, kendisini bu ödüle layık gören Diclelife.com sitesi yöneticilerine ve katkı sunan herkese teşekkür etti. Dicle Life sitesi editörü Serhat Tufan, yılın en'lerini bölge çapında ödüllendirmeye devam ettiklerini belirtti. 

Tufan, "Bugün de kültür, sanat ve gazetecilik anlamında bölgenin önde gelen şahsiyetlerine ödüllerini verdik. Tabii bu, Dicle Life'ın tek başına yaptığı bir çalışma değil. BAT-DER ve ARM danışmanlığının da katkıları var. Yaptığımız anket çalışmaları ve mesaj sistemleriyle bölgenin en'lerini belirlemiştik. Dicle Life olarak bu ödülleri dağıtmaya devam ediyoruz. Bu ödülleri düzenlememizdeki amaç, bölgede kilit, öncü, lider ve gerçekten gelecek vadeden şahısları ön plana çıkarıp, bunların toplum nezdinde rol model olmalarını sağlamaktır.

Zaten Dicle Life olarak özellikle Batman yerelinde ve bütün  bölge genelinde kimlik oluşturma çabamız devam etmektedir. Şu an bu çalışma da bunun altyapısını oluşturuyor" dedi.

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler