AKM'DEN İLİMİZE KİTAP DESTEĞİ

ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİNDEN İLİMİZE KİTAP DESTEĞİ

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okul kütüphanelerinin zenginleşmesi ve öğrencilerin kitapla buluşması amacıyla ilimize kitap gönderen Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığına teşekkür etti.
 
İlimiz ve öğrenciler adına Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığına teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran “Öğrencilerimize okuma kültürünü kazandırmak, okuma sevgisini aşılamak; öğrencilerimizin milli, manevi, tarihi ve evrensel değerlerle bezenmesini gerçekleştirmek ve okul kütüphanelerini zenginleştirmek için Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okuma etkinlikleri, okur-yazar buluşmaları, paneller ve sempozyumlar düzenlemekteyiz.
 
Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesiyle birlikte İlimizdeki tüm okullar kütüphaneye kavuştular.  Okul kütüphanelerimizdeki kitapların sayısını artırmak ve öğrencilerimizi kitaplarla buluşturmak için İl Müdürlüğü olarak çalışmalar yürütmekteyiz.
 
Okul kütüphanelerimizi zenginleştirmek amacıyla bazı kamu kurumlarından kitap talebinde bulunduk. Bu amaçla Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesinde bulunan Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı tarafından İlimize 7.204 kitap gönderildi. Bu kitaplar, öğrencilerimizin istifadesine sunulmak için okul kütüphanelerimize en kısa sürede ulaştırılacaktır.
 
 
 
Bu kapsamda okul kütüphanelerimizi zenginleştirmeye, çocuklarımızı daha çok kitapla buluşturmaya ve Bakanlığımızın hedeflediği kitap sayısına ulaşmak için çalışmalarımıza destek sunan Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığına ilimiz ve öğrencilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler