ALTIN YÜREKLER, DALIŞI ÇOK SEVDİ

ALTIN YÜREKLER, DALIŞI ÇOK SEVDİ

 Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yürüttüğü, Batman Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Batman Üniversitesi’nin proje ortağı olduğu SOGEP” Altın Yüreklerle Tarihe Derin Dalış” Projesinin hedef kitlesini oluşturan Altın Yürekler, Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün bünyesindeki Dalgıçlar eşliğinde Batman Belediyesi Spor Kompleksi’ndeki yüzme havuzunda dalış gerçekleştirdi.

Proje Koordinatörü Veysi TURAN;” yürüttüğümüz bu projenin genel amacı, dezavantajlı gruptaki Altın Yüreklerin, ilgi duydukları spor branşı ile tanışmaları ve bu alanda uzmanlaşmalarının sağlanması yanında onların spor yolu ile sosyal yaşama adaptasyonlarını sağlamaktı. Yaptığımız faaliyetlerle her geçen gün bu amaca doğru ilerlediğimizi görmek, hem proje ekibini, hem hedef kitleyi ve ailelerini hem de tüm paydaşları ziyadesi ile mutlu kılmaktadır. Hedef kitlemizi oluşturan Altın Yürekler, yeni bir dünyaya kapı açılmasını sağlayan projenin dalış etkinliğini çok sevdi. 

Proje Koordinatörü Veysi TURAN projenin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı. Tuean "Projenin amacına ulaşması için üzerine düşen yükümlülükleri yerine getiren Batman Belediyesi Spor İşleri Müdürümüz Burak EREN ve personellerine, İtfaiye Müdürümüz İbrahim GÖK ve personellerine, Proje Ekibi ve Hedef Kitlemiz adına teşekkür ederim. “  

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler