ASKON, DEPREMZEDELERİ DUALARLA ANDI
ASKON, DEPREMZEDELERİ DUALARLA ANDI
Aylık toplantı için bir araya gelen ASKON Batman Şubesi üyeleri, depremde vefat edenleri fatiha ve dualarla andı.
Aylık toplantı için bir araya gelen ASKON Batman Şubesi üyeleri, depremde vefat edenleri fatiha ve dualarla andı. 11 kentte büyük felakete neden olan depremin ardından yoğun bir dayanışma çalışması gerçekleştiren Batman ASKON ekibi, aylık toplantı için bir araya gelerek bölgeye yaptıkları yardımları açıkladı. Aylık toplantı için bir araya gelen ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan ASKON batman Şube Başkanı, “Destekler konusunda Batman halkının seferberliği göz ardı edilemez” dedi. Nasıroğlu, “Öncelikle ülkemizde yaşanan yüzyılın felaketinde milletimiz başı sağ olsun. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, kalanlara da rabbim sabırlar versin. Depremin ilk gününden itibaren bölgede büyük bir mücadele veriliyor. Buna bizatihi şahitlik etmiş bulunuyoruz. Acılarımızı elbette telafi edebilmek zor ama devlet ve millet el ele vererek bu zor günleri de aşacak ve bu şehirlerimizi hep birlikte yeniden yaşatacağız.
ASKON Batman şubesi olarak da, ilk günden bu yana bir olup, yönetim kurulumuz ve üyelerimizle beraber deprem bölgelerine maddi ve manevi anlamda depremzedelerimizin yanlarında olmak için canla-başla mücadele ettik. İhtiyaçlar üzerine yardım tırlarımızı, iş makinelerini, temel gıda maddelerini, giyecek, içecek, ısınma, su, ekmek ve daha birçok ihtiyacı tedarik ederek bölgeye gönderdik. Depremden etkilenen ve ilimize gelen kardeşlerimizin de barınma ve diğer temel ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda Batman halkının seferberliği de göz ardı edilemez.
Tüm halkımıza, herkesin huzurunda şükranlarımı sunmaktan gurur duyarım. Yaşanılan bu yüzyılın afetinden sonra bizler, ordaki kardeşlerimiz için neler yapabiliriz diye düşünmenin tam vaktidir'' diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HEM İL BİRİNCİSİ HEM TÜRKİYE 9’UNCUSU!
- 02BATMAN GÜÇLÜ AİLE YAPISINDA İLK 3'TE
- 03BATMAN-ŞIRNAK ROTASI DÜNYAYA AÇILIYOR
- 04GENÇ ASKON’DAN GARNİZON KOMUTANINA ZİYARET
- 05AK PARTİ İL BAŞKANI ŞANSİ’DEN ZEYNEP ODUNCU’YA YANIT
- 06BATMAN’DA ÜRETİYOR, AMERİKA VE AVRUPA’YA İHRAÇ EDİYOR
- 07LEYLA KASIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
- 08BATMAN’IN TALEPLERİ BAKAN BAYRAKTAR’A İLETİLDİ
- 09DHMİ, BATMAN VERİLERİNİ PAYLAŞTI
- 10İRMİ’DE KADIN BULUŞMASI DÜZENLENDİ
- 113 BİN 60 KAÇAK BAĞLANTI ENGELLENDİ
- 12SASON’DA YILIN İLK ÇİLEK HASADI BAŞLADI
- 13TÜBİTAK ZİRVESİNDE BATMAN DAMGASI
- 14BATMAN’DA BARIŞ YÜRÜYÜŞÜ İÇİN START VERİLDİ
- 15ANAVATAN Partisi Divan Toplantısı Kırıkkale’de Yapıldı




Henüz Yorum yok