ASRİ MEZARLIK EK ALANINA TEL ÖRGÜ

ASRİ MEZARLIK EK ALANINA TEL ÖRGÜ

Batman Belediyesi, mezarlıkların güvenliğini sağlamak için ihtiyaç duyulan yerlere beton duvar örmenin yanı sıra tel çit çevirme çalışmalarını da yürütüyor.
 
Batman’ın en büyük mezarlık alanına sahip Asri Mezarlığa ilave edilen alanın çevresine yapılan ihata duvarının ardından üstü de tel örgüyle örüldü.
 
Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü, Batman kent genelinde bulunan 6’sı defne kapalı toplam 11 mezarlıkta yaptığı kilit taşı çalışmalarının ardından duvar üstlerini tel örgüyle çevirmeye başladı.
 
Asri Mezarlığa eklenen yeni alanın etrafında gerçekleştirdiği ihata duvarının ardından duvar üstünü yaklaşık 100 metre tel örgüyle ören Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, bu çalışma sayesinde mezarlık alanını sokak hayvanları başta olmak üzere bir çok unsurdan korumuş olacak.  
 
 
Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Batman kent merkezinde bulunan toplam 11 mezar alanının tamamında bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının sürdüğünü ifade ederek: “Mezarlıklarımızın 6’sı defne kapalı olmasına rağmen tüm mezarlıklarımızda çalışmalarımız devam ediyor. Mezarlıklarımızın etrafına tel örgüler ile çevirerek onları daha korunaklı hale getiriyoruz” dediler. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler