ATATÜRK PARKINDA İLK İFTAR

Belediyenin ramazan etkinlikleri adı altında düzenlediği bir sürü etkinlik dün itibarıyla faaliyete geçti.

Bu etkinlikler kapsamında her akşam iftar verileceği ve konser düzenleneceği yerlerden biri de Atatürk Parkı.

ATATÜRK PARKINDA İZDİHAM

Dün ilk iftarın yapıldığı yerlerden biri olan Atatürk parkı insan akınına uğradı. Erken saatlerde yemek dağıtımına başlanmasına rağmen, iftar ezanının okunduğu sırada hala binlerce insan yemek kuyruğunda bekliyordu. Bazı vatandaşlar iftarlarını iftar saatinden bir saat sonra ancak açabildi.

AKSOY “ BU KADAR KATILIM BEKLEMİYORDUK”

Atatürk parkındaki iftar programına katılarak, iftarını vatandaşlarla birlikte yapan Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, yemek dağıtımının hala sürdüğünü görmesi üzerine bir açıklama yaptı.

Aksoy açıklamasında “ Bugün Ramazanın ilk günü ve ilk orucumuzu sizlerle açtık. Ama görüyorum ki, hala bir sürü vatandaşımız yemek sırasında ve iftarlarını hala açamadılar. Bu kadar yoğunluk beklemiyorduk. Böyle yoğun bir şekilde katılmanız bizleri bir yandan sevindirirken, diğer yandan iftarlarını geç açmak zorunda kalanlar için üzüldük. Bugün iki koldan yemek dağıtımı yapıldı. Yarın bu sorunların yaşanmaması için en az dört koldan ve daha seri bir şekilde yemek dağıtımını gerçekleştireceğiz. Herkesin ezan vaktinde iftarını açmasını sağlamaya çalışacağız İnşallah.” Dedi. Esila Zeynep Güzel

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler