Aynı büfede 5 senede 5 hırsızlık vakası

Batman'da bir büfeye giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bazı eşyaları alarak kayıplara karıştılar.

Batman'da neredeyse her gün yaşanan ve halkın tepkisine neden olan hırsızlık vakalarına bir yenisi daha eklendi. 5 sene içerisinde aynı büfede 5'nci defa hırsızlık olayı yaşandı.

Sabah saat 05.00’te merkez Fatih Mahallesi Tüpraş İlköğretim Okulu yanında Tarık Altınışık ile Hüseyin Karadaş'a ait bir büfe kapısı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zorlanarak açıldı.İçeriye giren kişiler, yaklaşık 500 TL değerindeki bicibici makinesi, bozuk paralar ve bazı eşyaları alarak kayıplara karıştılar.

Durumu gördükten sonra olayı polise bildirdiklerini belirten iş yeri sahiplerinden Hüseyin Karadaş, "Sabah saat 05.00 sıralarında büfeye simit bırakan şahıs, bizi arayarak büfemizin kapısının zorlanarak açıldığını haber verdi. Durumu polislere bildirdik. Olayın aydınlatılması için hemen olay yeri inceleme ekipleri tarafından kapıda parmak izi kontrolü yapıldı. Hırsızlar tarafından bicibici makinesi, bozuk para ve bazı eşyalar çalındı. 5 senedir 5 defa hırsızlık oluyor. Hırsızların bulunup cezalandırılmasını istiyoruz." dedi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler