BAKAN KASAPOĞLU BATMAN'DAYDI

Bakan Mehmet Kasapoğlu’ndan Petrolspor kulübüne ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Batman programı kapsamında Türkiye Petrolleri yerleşkesinde bulunan Petrolspor altyapı tesislerini ziyaret etti.
 
Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür ve çok sayıda protokol üyelerinin  katıldığı ziyarete ilgi büyüktü. TPAO Batman Bölge Müdürlüğü ve Petrol Spor Kulüp Başkanı Mustafa Demir'den bilgi alan Kasapoğlu öncelikle Petrolspor güreş merkezini ziyaret etti.
 
 
Daha sonra altyapı tesislerine giden Bakan Kasapoğlu, gördüğü sporcu ordusu karşısında adeta büyülendi.  Sporcularla tek tek sohbet eden eden Kasapoğlu, Petrolspor kulübüne yöneticilerine ve Kulüp Başkanı Mustafa Demir'e teşekkür etti.
Sporcuların isteğinin olup olmadığını soran  Bakan Kasapoğlu'ndan sporcular spor salonu talebinde bulundu. Spor Bakanı Kasapoğlu’nu karşılamaya judo branşında 2021 Tokyo  Paralimpik Olimpiyat üçüncüsü olan Recep Çiftçi, Güreşte Dünya Şampiyonu olan Sinan Sadak, Avrupa üçüncüsü milli atlet Ruken Tek ve 50 milli sporcu karşıladı.
 
 
Down sendrom güreş branşı sporcusu Burak Kızılbulut, Bakan Kasapoğlu’nu karşılayarak çiçek takdiminde bulundu. Günün anısına TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Okulu Başkanı Mustafa Demir, petrol maketini Spor Bakanı Kasapoğlu’na takdim etti.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler