BARTIN AFAD İL MÜDÜRÜ YILDIZ'DAN BÜYÜK BAŞARI

Bartın’da Batmanlı Müdür Ahmet Yıldız'ın büyük başarısı

Bartın’da görev yapan başarılı bürokrat Ahmet Yıldız, meydana gelen maden kazasında görevini büyük bir başarıyla yerine getirdi.
 
Batmanlı, Bartın AFAD İl Müdürü Ahmet Yıldız, Amasra Taşkömürü İşletme Müessesinde meydana gelen patlamanın ardından olay mahalline AFAD ekiplerini yönlendirerek, sevk ve idare noktasındaki planlı çalışmalarıyla can kaybının yükselmesinin önüne geçerek büyük takdir kazandı.
 
 
Müdürü Yıldız, Ankara, Karabük, Düzce, Zonguldak Sakarya ve Bartın Afad personelinin yanı Bartın AFAD İl Müdürlüğü ile kurumun paydaşlarından müteşekkil ekipler kurdu. Bunlara ait araç-gereç ve donanımları ile birlikte topyekûn seferber edilerek hizmet sunumuna geçilmiş ve 1.444 personel, 144 araç, 3 Mobil Koordinasyon tırı, 1 Kurtarma Kamyonu, 1 Haberleşme aracı, 45 Ambulans, 2 Mobil Mutfak, 1 Mobil Ekmek fırını, 2 Uçak Ambulans, 1 Mobil Harekât tırı, 1 Mobil Karavan ve 1 Minibüs ile AFAD, Kamu Kurum ve kuruluşları ile STK paydaşlar devam eden çalışmalara katıldı.
 
Başarılı Batmanlı Bürokrat Ahmet Yıldız, Arama-Kurtarma faaliyeti için Ülkemizin tüm kurumlarının gerek personel gerekse de araç-gereç ve ekipman olarak katıldığı büyük bir Organizasyonun planlama ve iaşe, ibate gibi hizmeti kusursuz bir şekilde yerine getirmiş ve bu anlamda yaptığı çalışmalar ile her kesimin takdirini kazanmıştır.
 
YILDIZ, MADEN ŞEHİT AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI
 
Devamında yaşanan üzücü kazanın akabinde, Maden Kazasında şehit olunan aileler ziyaret edilmiş ve ikametlerine taziye Çadırı kurulup, düzenli olarak yemek ikramı sağlanmıştır. Ayrıca, 41 maden şehitleri için yaklaşık 10 bin adet menüden oluşan yemek eş zamanlı olarak ikametlerine ulaştırarak hizmet sunumunu aksaksız bir şekilde yürütmüştür.
 
Konuyla ilgili konuşan Bartın AFAD İl Müdürü Ahmet Yıldız; “Bu süreçte, her türlü desteği sağlayan başta AFAD Başkanlığımız ve Valiliğimiz olmak üzere, İl Müdürlüklerimiz, Kamu Kurum ve kuruluşları ile paydaş STK'larımızın Kıymetli yönetici ve personeline Şahsım ve Kurumum adına minnet ve şükranlarımı arz ediyorum diyerek, Milletimizin başı sağ olsun, maden kazasında vefat eden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve yakınlarına Sabr-ı Cemil niyaz ediyorum” diye konuştu.
 
Bizlerde başarılı bürokratımızı Batman kamuoyu ve basını olarak kendilerini tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyoruz.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler