
Başkan Kaya, biten sezonu değerlendirdi
Başkan Kaya, biten sezonu değerlendirdi
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli sandalye Basketbol 2017-2018 sezonunun ardından Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya zorlu geçen sezonu değerlendirdi.
Kulübümüz Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli sandalye Basketbol 2017-2018 sezonunda son maçında Karşıyaka Engelliler Basketbol takımını 54-33 skorla yenerek sezonu kapattı diyen Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya; “Spor kulübü olarak engelli bireylerin hayatın sosyal aktiviteleri arasına yani sporsal faaliyetlere katılmaları için çaba sarf ediyor, imkan ve olanak sağlandığında engelli bireylerin de başarılı bir şekilde toplumda yer edineceğine ve başarılar elde edeceğine olan inancımız sonsuzdur. Klasik ama gerçek olan sloganımız ''Destek Varsa Engel Yoktur, Destek Yoksa Engel Çoktur'' diyoruz.
‘HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’
2017-2018 sezonunda kulüp olarak ilkleri yaşadık. İlimizi Türkiye arenasında 12 ilde temsil etme başarısını gösterdik. 2.Lig çok zor ve maddi manevi bir destek isteyen bir üst ligde tutunmanın sevincini yaşarken, yeni sezon içinde umutlarımız yeşerdi. Antrenör ve sporcu arkadaşlarımın gösterdikleri büyük özveri ve fedakârlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca; yıllardır zor şartlarda kırık, dökük, yamalı spor sandalyeleri ile mücadele ederken mücadele ettiğimiz tekerlekli sandalye basketbol liginde bu sezon başında Batman Belediye Başkanlığı ile yaptığımız protokol çerçevesinde maliyeti çok yüksek olan ve yurt dışında ithal edilerek 4 adet tekerlekli basketbol spor sandalyesi alınmış ve buda bizlere büyük bir moral motivasyon ve başarımıza katkısı sunmuştur.
‘YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ’
Bugüne kadar o düzeyde alamadığımız maddi destekleri sunan engelli ve engelli sporların dostu başta Batman Belediye Başkan Vekili Sayın Ertuğ Şevket Aksoy olmak üzere, Batman Belediye Başkan Yardımcısı Sayın H.Murat Şahin hocamıza katkılarından dolayı şahsım ve mensubu olduğum camiam adına şükranlarımızı sunarız. 2018-2019 sezonunda tekerlekli sandalye basketbol 2. liginde Batman’ı ve camiamızı en iyi şekilde temsil etmeye de devam edeceğiz. Bu zorlu bir sezonu geride bırakırken Batman Belediye Başkan Vekili Sayın Ertuğ Şevket AKSOY, Batman Belediye Başkan Yardımcısı Sayın H.Murat ŞAHİN ve Batman TÜPRAŞ Rafineri Müdürü Sayın Ahmet BEBEK beye maddi manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca spor salonundan idmanların rahat bir ortamda yapılması ve şehirlerarası ulaşımda kolaylık sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Halil EREN beye, taraftarlarımıza, gönül dostlarımıza ve her zaman bize destek olup kamuoyuna sesimizi duyuran basın mensuplarına teşekkür ederim” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok