BATİŞ'TEN KAPSAMLI TOPLANTI

BATİŞ – Batman İş İnsanları Derneği kahvaltıda bir araya geldi.

İstanbul’da kurulan BATİŞ – Batman İş İnsanları Derneği kahvaltıda bir araya geldi. Geçtiğimiz hafta sonu Bahçelievler Midmar Hotel’de düzenlenen kahvaltılı programda bir araya gelen Batman iş insanları yönetim kurulu ve üyeleri tanışma fırsatı yakaladılar.

 

Kendini tanıtarak konuşmaya başlayan BATİŞ Yönetim Kurulu Başkanı Aysel Sili toplantıda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı. Sili “ Batman lobisini güçlendirmek ve Batmanlı iş insanlarının sesinin daha gür çıkması için kurduğumuz derneğimizin ilk toplantısında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz . Yönetimimizde bulunan ve yönetimimizde yer almadığı halde bizlerle hareket etmek isteyen siz değerli dost ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek önümüzdeki süreçte yapacak çalışmalarımzla ilgili fikir alışverişinde bulunarak bir istişare toplantısı gerçekleştirmek istedik.” Dedi.

 

 

Sili konuşmasının devamında “Sevgili dostlarımız Batman İş İnsanları Derneği (BATİŞ) olarak Midmar Otel’de kahvaltı programı düzenledik.Katılımın bu kadar yoğun olması bizi şaşırttı.Doğu güneydoğu üst çatı Platformu Batman Dernekleri iş insanları ,Türkiye’nin her ilinin federasyonları, iş dernekleri, Batmanlı genç girişimciler,taraftar grubu, basının aynı zamanda İş Kadınlarının, tüm siyasi partilerin temsilcileri, Siirt Vakfı yönetimi, Türkiye Rusya İş Birliği Derneği, Dünya Sanayiciler Derneği, Kırgızistanda Cumhurbaşkanı başdanışmanı, oda başkanları, akademisyenlerin katılımı bizi onure etmiştir. Amacımız ihracat-ithalat yapan büyük firmaların yatırımlarını Batman’a çekmek, uluslararası ticaret yapan insanları genç girişimcilerle buluşturmak, Batman lobisini güçlendirmek öğrencilere eğitim desteği vermek (56 öğrenciye burs vermeye başladık bu ay),projelere başlamak, başta Batman olmak üzere ülkemize yatırımları çekmek birlik içinde ortak paydada buluşmak hedefimizdir.Bu vesile ile güzel bir pazar sabahında buluşmak çok güzeldi.Elinde olmayan sebeplerden dolayı gelemeyen dostlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Hastalara şifa diliyorum. Not: Davet edemediğimiz dostlarımızın affına sığınıyoruz.” diye ifade etti. (Rabia Gül ÇİFTÇİ)

 

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler