BATMAN İŞKUR MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Batman İŞKUR Müdürü değişti

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hasan KÜSİN Ankara’ya atanırken yerine dana önce Şanlıurfa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yapan Kaya İlhan ÇETİNKAYA atandı.
 
Görev tesliminde konuşma yapan İl Müdürü Hasan KÜSİN; “ Nisan itibarı ile göreve başladığım İl Müdürlüğü Makamını bugün itibarı ile Yeni Müdürümüze devrediyorum. Yaklaşık yedi aylık sürede hem paydaşlarımızla, hem iş arayan ve işverenlerimizle etkin ve verimli çalışmalar ortaya koyduk. Kurumumuzun temel amacı olan istihdamı desteklenmesi ve artırılması için yoğun çaba içerisinde olduk. Engelli istihdamı, işe yerleştirme hizmetleri, danışmanlık faaliyetleri olmak üzere birçok alanda hedeflerimizi %300’’ün üzerine çıkardık. Sergilediğimiz başarıların gururunu ve böylesine dinamik bir şehirden ayrılmanın hüznünü bir arada yaşıyorum. Sayın Bakanımızın tensipleri doğrultusunda bundan sonraki süreçte Ankarada hizmet vereceğim. Bu süreçte başta beraber çalıştığım çalışma arkadaşlarım olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyor, göreve yeni başlayan İl Müdürümüze başarılar diliyorum” dedi.
 
Göreve başlayan İl Müdürü Kaya İlhan ÇETİNKAYA ise; “ Öncelikle Yaptığı katkı ve çalışmalardan dolayı Sayın Müdürümüze teşekkür ediyorum. Batman Güneydoğu Anadolu Bölgemizin en dinamik şehri amacımız devraldığımız bayrağı daha da ileriye taşımaktır.
 
Bu amaçla İlimizde istihdamın artırılması amacıyla gerek işverenlerimizle gerek iş arayanlarımız ile yoğun bir iletişim içerisinde olacağız. Daha önce nüfusu 2 milyonu bulan Şanlıurfa ilimizde görev almıştım. Oradaki bilgi ve tecrübelerimizi çalışma arkadaşlarımız ve paydaşlarımızla birlikte Batman için istihdama dönüştürmek amacıyla kullanacağız.  ” dedi.

2 Yorum

Batmanlı

Batmanlı

10 Kasim 2023
Yeni müdürümüze hoş geldin diyor, genç ve dinamik biri çok fayda sağlayacaktır batmanımıza

Sabri dağdevire

Sabri dağdevire

11 Kasim 2023
Hayırlısı sayın müdürüm

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler