ÇETİN: DEVLETİMİZİN BEKASI HER TÜRLÜ HESABIN ÜZERİNDEDİR
Milliyetçi Hareket Partisi Hasankeyf İlçe Başkanlığı'nın 15. Olağan Kongresi'nde mevcut Başkan Emin Mahmutoğlu yeniden göreve seçildi.
Kongrede konuşan MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Türkiye'nin iç ve dış tehditlerle karşı karşıya olduğunu belirterek birlik, beraberlik ve devletin bekasına vurgu yaptı.
HASANKEY 'TE GÜVEN TAZELENDİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hasankeyf İlçe Başkanlığı'nın 15. Olağan Kongresi, MHP Merkez yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Fatih Tatlısu'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut İlçe Başkanı Emin Mahmutoğlu yeniden seçilerek güven tazeledi.
HER ŞEYDEN ÖNCE TÜRKİYE
Kongrede partililere hitap eden MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, MHP'nin yarım asrı aşan siyasi mücadelesinde milletin istiklali, devletin bekası ve vatanın bölünmez bütünlüğünü her zaman ön planda tuttuğunu söyledi.
"Her şeyden önce Türkiye" anlayışını siyasetlerinin temel ilkesi olarak benimsediklerini belirten Çetin, devletin ve milletin menfaatlerini her türlü siyasi hesabın üzerinde gördüklerini ifade etti.
TÜRKİYE ATEŞ ÇEMBERİNİN MERKEZİNDE
Bölgede yaş anan jeopolitik gelişmelere de değinen Çetin, Orta Doğu'daki çatı şmaların ve İsrail'in gazze ile Suriye'ye yönelik politikalarının yalnızca bölge ülkelerini değil, doğrudan Türkiye'yi de etkilediğini dile getirdi.
Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçtiğini ifade eden Çetin, bu dönemde kutuplaşma yerine birlik ve kardeşlik ruhunun güçlendirilmesi gerektiğini belirterek toplumsal dayanışma çağrı sında bulundu.
TERÖRSÜZ TÜRKİYE MİLLİ BİR STRATEJİDİR
Konuşmasında Cumhur İttifakı'nın hedeflerine de değinen Çetin, MHP Genel Başkanı devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu "Terörsüz Türkiye" hedefinin herhangi bir tavizin değil, devletin iradesi ve kararlılığıyla yürütülen milli bir stratejinin ürünü olduğunu söyledi.
MHP ve Cumhur İttifakı'nın günübirlik siyasi hesaplarla değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini esas alan bir anlayışla hareket ettiğini ifade eden Çetin, birlik ve beraberlik güçlendikçe Türkiye Yüzyılı hedeflerinin daha güçlü şekilde hayata geçirileceğini kaydetti.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02Murat Çiçek ile röportaj:
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Ziver Özdemir ile Röportaj
- 09Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMANLILAR BOĞAZ TURUNDA BİR ARAYA GELDİ
- 02ASKF Başkanı Akyol’dan TFF’ye Lisans Ücreti Tepkisi
- 03İHTİYAÇLAR YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
- 04DEMİRHAN “HER SEKTÖRDEN TEMSİLCİ ALIYORUZ”
- 05FERDİ KURT’A MİMAR, MÜHENDİS VE ŞEHİR PLANCILARINDAN DESTEK
- 06Kırmızı-beyazlı ekip, yeni sezonun ilk maçında deplasmanda sahaya çıkacak
- 07İHD Batman 749’uncu haftada kayıpların akıbetini sordu
- 08AVUKAT EMRAH YENİ VEFAT ETTİ
- 0925 DÖNÜMLÜK PARK HİZMETE AÇILDI
- 10GERCÜŞ'TE DEĞİŞİM RÜZGARI : İLÇENİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR
- 11ALİCAN BEĞDE, FERDİ KURT LİSTESİNDE MECLİS ADAYI
- 12BATMAN MODELİ GENÇLERLE BULUŞTU
- 13BAĞLARDA YEŞİL BUDAMA EĞİTİMİ
- 14MEHMET SIDDIK ÇİFTÇİ'YE YENİ GÖREV
- 15RUHSATSIZ KAÇAK DÜKKAN YIKILDI




Henüz Yorum yok