Batman Belediyesinden kaçak su uyarısı

Batman Belediyesi, kaçak su kullanımının önüne geçmek için denetimlerin arttığını belirterek, kaçak kullananlar hakkında cezai işlem başlatılacağını duyurdu.

Batman Belediyesi Başkanlığı, yaptığı yazılı açıklamada, kaçak su kullanımının önüne geçmek için denetimlerin arttırıldığını belirterek, kaçak kullananlar hakkında cezai işlem başlatılacağını duyurdu.

Su sayacı bulunmayan veya aboneliklerini yaptırmayanların ivedi bir şekilde aboneliklerini yaptırması gerektiğinin bildirildiği açıklamada, "Kaçak su kullanımı yapan, su sayacı olmayan vatandaşlarımızın ivedi bir şekilde kaçak su hatlarını iptal etmeleri ve su sayacı olmayan abonelerin de BASKİ Müdürlüğümüze gelerek su sayacı aboneliklerini yapmaları gerekmektedir. Kaçak su kullanımı yapan veya su sayacı bulunmayan vatandaşlarımızın tespit edilmesi halinde cezai işlem uygulanacaktır. Batman Belediyesi BASKİ Müdürlüğü, 2017 yılı başından itibaren denetim ve kontrollere başlamıştır." denildi.

Kaçak su kullanımına ilişkin kısa bir açıklama yapan Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ise cezai duruma düşülmemesi konusunda gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler