
BATMAN EMİTT FUARINDA OLACAK
Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 26-29 Ocak 2017 tarihinde İstanbul'da yapılacak EMİTT fuarı öncesinde kurum ve kuruluşların temsilcileriyle birlikte toplantı düzenledi.
Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Belediye, Türkiye Petrolleri, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Turizm Tanıtım Derneği Başkanı Fikret Özperk, TÜRSAB Güneydoğu Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Yıldız ve bazı davetliler katıldı. Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk Başkanlığında yapılan fuar toplantısına ilginin olması dikkat çekti.
"ÇOK YÖNLÜ KATILIM SAĞLAYACAĞIZ"
Toplantıya katılanlara teşekkür eden Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk; "3 Yıldır Kozluk Kaymakamlığı görevini sürdürüyorum. Daha önceki fuarları takip ettim. Batman farklı çalışmalarla ön plana çıktı. Bundan sonraki fuarlarda da farklı bir konseptle Batman'ın fuarlarda adından söz edeceğine inanıyorum. 26-29 Ocak 2017 tarihinde İstanbul'da yapılacak EMİTT fuarında Batman çok yönlü çalışmalara başladı. Kurum ve kuruluşların birlikteliği bizleri de memnun eti. Toplantıda aldığımız kararları EMİTT standımızda gerçekleştireceğiz" diye konuştu.
"FUARI ÖNEMSİYORUZ"
İstanbul-EMİTT fuarında turizmin kalbinin attığını belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı; "150 Metre kare alanda Batman'ın tarihini, kültürünü, doğasını, bazı yerel sanatçılarını ve altın mikrofon ödülünü bulunduracağız. Turizme büyük önem veren Valimiz sayın Ahmet Deniz'in destekleriyle İstanbul-EMİTT fuarına ciddi hazırlanıyoruz. Her fuara farklı bir konseple katılarak ilimizin tanıtımı için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Batman'ın gidecek ekibin yanı sıra İstanbul'daki derneklerimizi de EMİTT fuarına davet edeceğiz" dedi.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok