BATMAN EMİTT FUARINDA OLACAK

BATMAN EMİTT FUARINDA OLACAK

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 26-29 Ocak 2017 tarihinde İstanbul'da yapılacak EMİTT fuarı öncesinde kurum ve kuruluşların temsilcileriyle birlikte toplantı düzenledi.

 

Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Belediye, Türkiye Petrolleri, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Turizm Tanıtım Derneği Başkanı Fikret Özperk, TÜRSAB Güneydoğu Bölgesel Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Yıldız ve bazı davetliler katıldı. Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk Başkanlığında yapılan fuar toplantısına ilginin olması dikkat çekti.

"ÇOK YÖNLÜ KATILIM SAĞLAYACAĞIZ"
Toplantıya katılanlara teşekkür eden Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk; "3 Yıldır Kozluk Kaymakamlığı görevini sürdürüyorum. Daha önceki fuarları takip ettim. Batman farklı çalışmalarla ön plana çıktı. Bundan sonraki fuarlarda da farklı bir konseptle Batman'ın fuarlarda adından söz edeceğine inanıyorum. 26-29 Ocak 2017 tarihinde İstanbul'da yapılacak EMİTT fuarında Batman çok yönlü çalışmalara başladı. Kurum ve kuruluşların birlikteliği bizleri de memnun eti. Toplantıda aldığımız kararları EMİTT standımızda gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

"FUARI ÖNEMSİYORUZ"
İstanbul-EMİTT fuarında turizmin kalbinin attığını belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı; "150 Metre kare alanda Batman'ın tarihini, kültürünü, doğasını, bazı yerel sanatçılarını ve altın mikrofon ödülünü bulunduracağız. Turizme büyük önem veren Valimiz sayın Ahmet Deniz'in destekleriyle İstanbul-EMİTT fuarına ciddi hazırlanıyoruz. Her fuara farklı bir konseple katılarak ilimizin tanıtımı için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Batman'ın gidecek ekibin yanı sıra İstanbul'daki derneklerimizi de EMİTT fuarına davet edeceğiz" dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler