
Batman Üniversitesi Rektörü Durmuş, öğrencilerle iftarda buluştu
Erasmus programı kapsamında Polonya’da çeşitli ziyaretlerde bulunduktan sonra Batman’a dönen Batman Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Aydın Durmuş, Batman’da iftarını öğrencilerle açtı.
Batman Üniversitesi Merkez Kampüs’te Batman Belediyesi’nin katkılarıyla Kızılay Batman Şubesi tarafından düzenlenen iftar programına Rektör Durmuş’un yansıra Rektör Yardımcısı Gülriz Kozbe, üniversite personeli ve öğrenciler katıldı.
İftar programında konuşan Rektör Durmuş, “Bu Ramazan Batman’daki ilk iftarımı ailemin bir parçası olarak gördüğüm öğrencilerimle açmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Göreve başladığım ilk günden itibaren dile getirdiğim gibi, bizim bütün çalışmalarımızın odak noktasında siz kıymetli öğrencilerim yani evlatlarım var. Üniversitemizde okuyan 15 bin öğrencinin hepsi benim evladımdır. Kıymetli öğrenciler! sizler bu ülkenin umudusunuz. Bu vatan sizlerin omuzları üzerinde muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkacaktır. O nedenle çok çalışmalısınız. Dersliklerde ve okuma salonlarında sizleri çalışırken gördüğümde çok mutlu oluyorum. Evlatlarım okuyor, çalışıyor diye çok seviniyorum. Sizler çalıştıkça, başarılı oldukça bu ülke yükselmeye devam edecektir ve hiçbir güç bizi durduramayacaktır.” dedi.
Ramazan boyunca öğrencilerin Merkez Kampüs’te iftarlarını açacağını belirten Durmuş, “Bu imkânı oluşturan ve desteklerini hiçbir zaman üniversitemizden esirgemeyen Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’a çok teşekkür ederim. Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ’e de katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 11Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Rumeysa'nın bağırsak ve midesinden 24 adet mıknatıslı bilye çıkarıldı
- 02Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ramazan ayı yardımları devam ediyor
- 03Terörsüz Türkiye, Güçlü Ekonomi
- 04KARATAŞ "21 YILDIR BATMAN'DAYIM"
- 05İLUH BULVARI PROJESİ TANITILDI
- 06SIFIR ATIK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 07KIZILAY’IN OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08ARGÜNAĞA, GÜVEN TAZELEDİ
- 09BATMAN PETROL GAZETESİ 22. YAŞINDA
- 10NASIROĞLU: TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE İÇİN BİRLİK OLMALIYIZ
- 11BAŞKAN EKREMOĞLU’NDAN HEM KREDİ HEM İNDİRİM MÜJDESİ…
- 12MÜSİAD’DAN ANLAMLI İFTAR
- 13MEHMET MUNGAN'IN AKIBETİ SORULDU
- 14TMMOB’TAN PARSEL SATIŞI TEPKİSİ
- 15KADINLAR, HAKLARI İÇİN SES YÜKSELTTİ
Henüz Yorum yok