Batman’da 100 bin siyer kitabı dağıtılacak

Batman’da 100 bin siyer kitabı dağıtılacak

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından kutlu doğum ayı münasebetiyle Batman’da yaklaşık 100 bin siyer kitabı dağıtacak.
Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından organize edilen kutlu doğum etkinlikleri kapsamında Türkiye genelinde düzenlenecek etkinlikler öncesi yaklaşık 1 milyon “Hira’dan Yükselen Nur” adlı siyer kitabı dağıtılacağı açıklandı.
Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Türkiye ve Avrupa’nın birçok yerinde her yıl düzenlenen “Kutlu Doğum” etkinlikleri hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.
İl, ilçe, belde ve köylerde gerçekleştirilecek kutlu doğum etkinlikleri öncesi yapılan çalışmalarda halka yaklaşık 1 milyon “Hira’dan Yükselen Nur” adlı siyer kitabı dağıtılacak. Kutlu doğuma özel hazırlanan siyer kitabı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’da da tek tek evler dolaşılarak halka dağıtılacak.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Batman Peygamber Sevdalıları Platformu Koordinatörlerinden Feyzi Aydın, kutlu doğum ayına özel Türkiye genelinde bir milyon ve Batman’da da yaklaşık 100 bin siyer kitabı dağıtacaklarını söyledi.
Amaçlarının halka Peygamberin hayatını okutmak olduğunu belirten Aydın, “Nisan’da Batman’da yapacağımız kutlu doğum için hazırlıklarımız son hızıyla devam etmektedir. Bu hazırlıklarımızın çerçevesinde de her sene evlere kitap dağıtıyoruz. Bu sene de Allah izin verirse inşallah  “Hira’dan Yükselen Nur” adlı siyer kitabımızı halkımıza hediye edeceğiz ve onları yapacağımız kutlu doğum etkinliğine davet edeceğiz. Batman’da yaklaşık 100 bin siyer kitabı dağıtacağız. Bu kitapları, evlerine tek tek gideceğimiz vatandaşlarımıza vereceğiz. Her sene kutlu doğuma göstermiş oldukları ilgiden dolayı halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler