Batman’da KÖYDES toplantısı yapıldı

Köylere yapılacak yatırımların proje süreçlerinin titizlikle takip edilmesini isteyen Batman Valisi Ahmet Deniz, vatandaş memnuniyetinin her şeyden önemli olduğunu söyledi.

Köylerin Alt Yapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında 2018 yılında planlanan projelerle ilgili değerlendirme toplantısı Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Vekili, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili, İl Sağlık Müdürü ve İl Özel İdaresinin ilgili birim müdürleri ile Köylere Hizmet Götürme Birliği personeli katıldı.

İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım Müdürü tarafından yapılan bilgilendirme sunumuyla başlayan toplantıda, il için tahsis edilen KÖYDES ödeneğinin ilçeler bazında yol, ulaşım hizmetleri ile köy içme suyu alanlarında ihtiyaçların tespiti ve değerlendirilmesi yapıldı.

Altyapı, ulaşım, içme suyu ve diğer alanlarda köylerin eksikliklerini tespit edip bir program çerçevesinde çözüm üretilmesi için çalışmaların yapılmasını, köylere yapılacak yatırımların proje süreçlerinin her aşamasının titizlikle takip edilmesini isteyen Deniz, vatandaş memnuniyetinin her şeyden önemli olduğunun altını çizdi.

Toplantı, yürütülecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler