BATMAN’IN NABZININ ATTIĞI GÜZERGAHA OPERASYON

BATMAN’IN NABZININ ATTIĞI GÜZERGAHA OPERASYON

Batman Belediyesi, Dostlar Caddesiyle başladığı 2023 yılı asfalt sezonu çalışmalarına Batman’ın nabzının attığı Turgut Özal Bulvarında devam etti.
 
 
Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilk etapta Batman Valiliği – Atatürk Parkı kavşağındaki kısmın gidiş-dönüş olmak üzere toplamda 2 kilometre uzunluğundaki yolu tıraşlayarak asfalta hazır hale getirdi. Zabıta ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak bu güzergahı kullanmak isteyen araçları farklı güzergahlara yönlendirdi.
 
2 trimer, 2 finişer, 2 süpürge aracı, 2 silindir, 5 jcb kepçe, 24 kamyon ve 44 personelin görev aldığı yol çalışmasında asfaltın deforme olması nedeniyle trafiğin aksatılmadan yürütülebilmesi için çalışmaları bu bölgede yoğunlaştırdı. Belediye Harita ekibinin de görev yaptığı çalışmada, su birikintilerinin önüne geçilmesi için tedbir alındı.
 
Batman’ın kalbi niteliğindeki Turgut Özal Bulvarının gidiş-gelişli kısmının tamamlanmasının ardından ekipler, Batman Park AVM önünden Emniyet Müdürlüğü önüne kadar olan güzergahın asfaltlama çalışmalarını yaptı.
 
Zamanla deforme olan 9 metre genişliğindeki yola toplamda 3 bin 600 ton asfalt kullanıldı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler