BATSO BAŞKANI DEMİR'DEN 19 MAYIS MESAJI

BATSO BAŞKANI DEMİR'DEN 19 MAYIS MESAJI

Batso Başkanı Abdulkadir DEMİR, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramına ilişkin yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı.
 
 
Batso Başkanı Demir "Sevgili gençler, 19 Mayıs 1919'da yakılan bağımsızlık meşalesini korumak ve yüceltmek siz gençlerimizin görevidir.
 
Siyasi bağımsızlığı korumak ve sürdürmek için ekonomik alanda gelişmiş olmak, bunun için de bilimde, Teknolojide ilerlemek ve üretmek gerekiyor.
 
Bizler, genç nesillerimizi daha iyi imkânlara kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyor, her türlü kaynağımızı seferber ediyoruz. Ve etmeye’ de devam edeceğiz. Gelişmek ve ilerlemek bir bayrak yarışıdır. Samsun'da başlayan bu yarışta bayrağımızı en ileri mesafeye taşıyacak olan sizlersiniz. Şanlı tarihimizden alacağınız güç ve güven,ecdadımızdan alacağınız birlik, beraberlik  şuuruyla, dün olduğu gibi bugün de yarın da Türkiye Cumhuriyeti'ni koruyacak ve yükselişinin mimarı olacaksınız. 
 
Bu duygu ve düşüncelerle Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanı uğruna canını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm halkımızın ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı yürekten kutluyorum."

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler