BBD’den Gazeteciler Günü mesajı

BBD’den Gazeteciler Günü mesajı

Batman Basın Derneği (BBD) Başkanı Cebrail Uyanık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
 
BBD Başkanı Uyanık mesajında, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda zor şartlar altında mesai kavramı gözetmeksizin yoğun emek sarf eden basın emekçilerinin 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutladığını belirtti.
 
Uyanık, "Gazetecilik fedakarlık isteyen, ağır şartlar altında çalışmayı gerektiren bir meslek. Kamuoyunu her zaman doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirme görevini yerine getirmeye çalışan gazetecilerimiz, içinde bulunduğu şartların tüm ağırlığına rağmen görevlerini özveriyle yerine getirmektedirler. Basının demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde ifa ettiği bu hizmet, zorlukları nedeniyle her türlü takdiri hak etmektedir. Bu bağlamda basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından, matbaasında çalışan tüm emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, hayatlarında sağlık ve başarılar dilerim." dedi.
 
BBD Başkanı Uyanık mesajının sonunda, güç koşullarda yayıncılık yapan yerel basına abone olarak desteklenmesi konusunda çağrıda bulundu. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler