BELEDİYE VE DİKA EĞİTİM BİRLİĞİ

Belediye ve DİKA arasında eğitim protokolü

Dicle Kalkınma Ajansı'nın Teknik Destek Programı kapsamında onaylanan Batman Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün Batman'daki Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ile ilgili ‘A2 Tipi Mühendislik Akustiği Sertifika Eğitim Programı’ adlı proje protokolü imzalandı.
 
Dicle Kalkınma Ajansı'nın Teknik Destek Programı kapsamında onaylanan Batman Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün Batman'daki Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ile ilgili ‘A2 Tipi Mühendislik Akustiği Sertifika Eğitim Programı’ adlı proje protokolü imzalandı. DİKA’da gerçekleşen imza törenine Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Ahmet Alanlı, Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı V. Muzaffer Özkan ile Batman Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü katıldı.
 
Yapılan protokol çerçevesinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Batman Belediyesi personeline Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ile ilgili ‘A2 Tipi Mühendislik Akustiği Sertifika Eğitimi’ verilecek. Batman halkına ‘Kanun ve Yönetmelikler’ çerçevesinde eğitimli ve sertifikalı personellerle hizmet etmeyi ilke edinen Batman Belediyesi, belirli tarihlerde eğitim programlarını sürdürmeye devam edecek.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler