“Belediyeyi 307 Milyon TL borçla devralmıştık”
İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan ve gözaltı sonrası serbest bırakılan Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz açıklamada bulundu.
Demir ve Korkmaz yaptıkları açıklama şöyle; “Halkımızla daha önce paylaştığımız gibi önceki kayyum 60 milyon borç ile belediyeye el koymuştu. Biz 307 milyon borç ile devraldığımızı Batman halkına duyurmuştuk. İller Bankasının Batman Belediyesinden yapacağı kesintiler Haziran ayı itibarı ile bitmektedir. Tüm ödemeler yapılan yapılandırmalar ile düzenli bir şekilde ödenmeye devam edilmekteydi. Halkımızın malumudur.
Kayyum atanması için uyduruk gerekçelerle gözaltına alındığımız sırada İçişleri Bakanlığının sitesinde benimle ilgili üç dosyanın olduğu kamuoyunu maniple edici yanlış bilgiler servis edildi.
Şu ana kadar amaç hasıl olsun diye çıkarılan göz altı kararı dışında aleyhimde açılmış hiçbir dosyam yoktur. Kültür müdürlüğümüzde aralıksız yaptığımız faaliyetler için yaptığımız harcamaların toplamı 17 etkinlik için 400 bin TL’dir.
Kayyum döneminde ise bu müdürlüğümüzdeki 16 etkinlik için yapılan harcamalar 1 milyon 100 bin TL’dir. İddia edilen kurumla ilgili hiçbir ilişkimiz yoktur.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAKAN ERSOY, BATMAN’A GELİYOR
- 02Batman, ramazan ayını dolu dolu geçirecek
- 03TOKİ BÖLGESİNE YENİ İÇME SUYU HATTI
- 04Batman, TÜBİTAK’tan 15 ödül aldı
- 05
- 06ELMA SOKAĞI 24 SAAT AYDINLATILDI
- 07AĞAR: 30 YILLIK ESNAFIM, OYLARINIZA TALİBİM
- 0811 ARAÇTA BİNLERCE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ
- 09MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KURULU TOPLANDI
- 10BAŞKAN AKSOY’DAN ANLAMLI HEDİYE
- 11BAB-GED Başkanı Demir: Radyolar hak ettikleri destek ve değeri görmüyor!
- 12KADINLARA DESTEK ÇALIŞMALARI MAHALLEDE ELE ALINDI
- 13MUHTARLAR TOPLANTISI STM’DE YAPILDI
- 14YEŞİLÇAM VE NOSTALJİ GECESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 15BATSO, TRC3 BÖLGESİ İÇİN DİKA MASASINDA




Henüz Yorum yok