BEŞİRİ VE KOZLUK’A YENİ TESİSLER YAPILACAK!

BEŞİRİ VE KOZLUK’A YENİ TESİSLER YAPILACAK!

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Özel İdaresinin 2022 spor yatırımları programına Beşiri ve Kozluk ilçeleri dâhil edilerek, yeni tesisler kazandırılacak.
 
Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde yapılan 2022 spor yatırımları toplantısına İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer, Beşiri Kaymakamı Mahmut Şener, Kozluk Kaymakamı Murat Mete ve İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk katılım sağladı.
 
2022 yılında yapılması planlanan spor tesisleri için istişare yapıp, projeler hazırladıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk “Beşiri ve Kozluk ilçelerimize basketbol sahaları, halı sahalar, gençlik merkezleri, yüzme havuzları, spor salonları ve daha birçok alanda yeni tesislerin kazandırılması için projelerimizi hazırladık.
 
Batman merkezin yanı sıra ilçelerimizde de ihtiyaç duyulan bütün spor tesislerini 2022 yılında bitirmek istiyoruz. Onun için Gençlik ve Spor Bakanlığımız Batman’ın projelerini önemsiyor ve destekliyor. Bizlerde ilçe kaymakamlarımızın da talepleri doğrultusunda, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer’in destekleriyle talepleri karşılamaya çalışıyoruz. 2022 yılında bütün ilçelerimiz tesislerle inşallah ihya olacak. Her zaman çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetindeyiz. Bütün yatırımlarımızın en büyük destekçisi Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Sayın Valimiz Ekrem Canalp’a ve emeği geçenlere Batman halkı adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler