BURAK GROSS 2. YILDÖNÜMÜNE HAZIRLANIYOR

BURAK GROSS 2. YILDÖNÜMÜNE HAZIRLANIYOR

25-26-27 Mayıs tarihlerinde başlayacağı etkinlikte Burak Gross Alışveriş Merkezi, 2. yıldönümünü büyük indirimlerle kutlayacak.

Geçen sene Şubat ayında yıl kutlaması yapılan Burak Gross ülkede yaşanan depremden dolayı Mayıs ayı içinde kutlama yapacağını söyleyen Burak Gross Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Öztürk, geçen yılki kutlamada çok sayıda kişi katılırken mutlu olduklarını kaydetti. Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk, “Batman’ın incisi olarak tabir ettiğimiz Burak Gross’u şehrimize kazandırmamızın 2.yıldönümünün haklı gururunu yaşamaktayız. 200 personel istihdamımızla bu mutlu günümüzü çok değerli halkımız ile kutluyoruz ve minnettarlığımızın bir nişanesi olarak gıdadan tekstile tüm reyonlarımızda maliyetinin çok altında fiyatlar ile satış yapmaktayız.

Tüm halkımıza gösterdikleri ilgiden dolayı minnettarlığımızı bildiririz. Birçok alışveriş merkezi bu ekonomik kriz döneminde personel çıkarırken biz istihdam sayımızı her geçen gün daha da arttırdık. Çünkü hizmet meta ile olmaz insanla olur. Az insanla doğal olarak az hizmet olur. Biz kurum olarak hizmet odaklı çalışmaktayız. 31 Mayıs tarihine kadar indirimlerimiz devam edecek. Tekstil katında yüzde 60’a varan indirim olacak. Diğer tüm ürünlerde ise yüzde 35’e yakın indirim var. Burak Gross alışveriş merkezimizde 200 personel istihdam etmekteyiz.

Özellikle sebze ve meyve de biz üretici olduğumuz için bu ürünleri daha uygun fiyata halkımıza sumaktayız. Halkımıza her gün Halk Günü tertipleyeceğiz” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler