Çalışanlara mobbing uygulanıyor

Çalışanlara mobbing uygulanıyor

Çalışanlara mobbing yapıldığı gerekçesiyle Batman Dağıtım ve Toplama Merkez Müdürlüğü (PTT) önünde Haber -Sen Batman İl Temsilciliği aracılığıyla, KESK Haber- Sen Diyarbakır Şubesi tarafından basın açıklaması düzenlendi.
 
 
Basın açıklamasına İl temsilcisi Ali Soyvural, Diyarbakır Şube yöneticileri Sabri Gündüz, Esra Ademhan ve sendika üyeleri katılırken Eğitim- Sen ve SES Batman Şube Başkan ve yöneticileri de destek vermek amacıyla açıklamaya katıldı. Basın açıklamasını okuyan Haber- Sen Diyarbakır Şubesi Kadın Sekreteri Esra Ademhan,
“Burada olmamızın nedeni Batman Dağıtım Müdürlüğü’nde boşalan müdürlük kadrosuna aynı merkezde bulunan deneyimli iki şef olmasına rağmen; yandaş sendika, siyasal ilişkiler ve başmüdürün ‘uygundur’ demesi üzerine müdürlüğe vekaleten getirilen veznedar Kadri Sevinç’in kendisini bütün değerlerin üzerinde görüp, çalışma barışını bozan, personele mobbing uygulayan bir tutum ve davranış içerisinde olmasıyla ilgilidir.
Baskılardan ve mobbingten dolayı emekçiler psikolojik olarak destek almıştır. Bütün bunlar yaşandıktan sonra genel olarak bütün emekçilere özel olarak kadın emekçilere baskı uygulayan şahıs hakkında 5 ay önce müfettiş talebinde bulunulmuş ve gelen müfettiş gerekli soruşturmayı yapmıştır. Söz konusu soruşturmanın en yakın sürede sonuçlanması için PTT genel müdürlüğünü de göreve çağırıyoruz” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler