CELİL DEMİR "“HAL ESNAFLARIMIZI KALKINDIRACAĞIZ”

HAL ESNAFLARINDAN CELİL DEMİR’E DESTEK

Değişim ve Yenilik Grubu BATSO Başkan adayı Celil Demir, sabahın erken saatlerinde Meclis üyesi adaylarıyla hal esnaflarını ziyaret ederek seçimlerde destek istedi.
 
 
Aynı zamanda 1972-1982 yılları arasında Batman’ın ilk hal esnaflarından olan BATSO Başkan Adayı Celil Demir, esnaflardan büyük ilgi gördü. Yaklaşık 100 işyeri esnafı ve çalışanlarıyla hasret gideren BATSO Başkan adayı Celil Demir, gördüğü ilgi ve alakadan dolayı mutlu olduğunu söyledi. 
 
“HAL ESNAFLARIMIZI KALKINDIRACAĞIZ”
 
Değişim ve Yenilik Grubu BATSO Başkan adayı Celil Demir, göreve gelir gelmez hal esnaflarına yeni bir düzenleme yapacaklarını belirterek, kalkınmalarını destekleyeceklerini söyledi. Başkan adayı Demir yaptığı açıklamada; “Batman olarak hal esnaflarımızın sorunlarını göreve gelir gelmez uzman kadrolarımızla raporlaştıracağız. Mersin ve Antalya modellerini kentimize kazandıracağız. Amacımız kurumsal bir hal hizmetinin sunulmasına öncülük etmektir. Bunun için elimizden geleni yapacağız. 8 Ekim 2022 Cumartesi günü bütün üyelerimizi demokratik bir şekilde Batman’ın geleceğini inşa edecek ekibimize oy vermeye davet ediyorum.” diye konuştu. Başkan adayı Celil Demir her meslekten güçlü, donanımlı, tecrübeli ve birikimli kadrolarla odayı yönetmeye talipli olduklarını da sözlerine ekledi. 
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler