Çevreci ve öğrenci buluşmaları devam ediyor
Çevreci ve öğrenci buluşmaları devam ediyor
Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yöneticileri, Çevre Haftasındaki etkinlikler kapsamında Piri Reis Anadolu Lisesi ve Adem İlkkılıç İlkokulu öğrencileriyle buluştu.
“ÇEVRECİ ÖĞRENCİLER DOĞAYI VE ÇEVREYİ SAVUNURLAR”
Öğrencilere çevre bilincini kazandırmak için yıllardır çeşitli okullarda konferans ve söyleşiler düzenleyen Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yöneticileri, çevre haftasında önce Piri Reis Anadolu Lisesi, ardından ise Adem İlkkılıç İlkokulu öğrencileriyle buluştu. Piri Reis okul yöneticilerinin daveti üzerine geçtiğimiz hafta içinde Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argunağa, öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi. Daha sonra Argunağa ve Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Denetleme Kurulu Başkanı Recep Kavuş, bu kez Adem İlkkılıç İlkokulunda öğrencilerle buluştu ve çevre konulu söyleşi gerçekleştirdiler. Her iki okulda duyarlı öğretmenlerin de katıldığı söyleşide öğrenciler dernek yöneticilerine çevre sorunları konusunda çeşitli sorular yöneltirken, doğa ve çevreyi koruma sözü verdiler.
Batman Çevre Gönüllüleri Derneği yöneticileri, “Daha güzel ve aydınlık yarınlar, daha yaşanabilir bir gelecek için hepimize önemli görevler düşüyor. Tüm öğrencilerin çevreci olmaları, çevre bilincini kazanmaları gerektiğine inanıyoruz. Çevreci öğrenciler doğayı ve çevreyi savunurlar, zarar veremezler. Okul etkinliklerimiz sürecektir” dediler.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01YÜRÜYÜŞ VE SPOR ALANLARI ŞEKİLLENİYOR
- 02GENÇLER İÇİN FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
- 03TARIM VE İÇME SUYUNDA BÜYÜK HAMLE
- 0415 YIL ÜZERİ CEZALI 2 FİRARİ YAKALANDI
- 05MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU’NDAN TESBİH PAZARINA ZİYARET
- 06 “Hasta mahpus cezaevinde tutulmamalı”
- 07EKMEN, “GAZETECİLERE YÖNELİK YARGI BASKISI ARTIYOR”
- 08Şeyh Süleyman Bağdu Davası 17 Nisan’a Ertelendi
- 09Batman Havalimanı Yaz Tarifesine Geçiyor: Uçuş Sayısı Yükseldi
- 10Yılmaz “Ekonomik kriz vatandaşın mutfağını vurdu”
- 11Batmanlı Esnafa 1 Milyon TL Kredi İmkanı
- 12BATMAN’DA İŞSİZLİKTE TARİHİ GERİLEME
- 13BATMAN PETROLSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
- 14EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 15ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER




Henüz Yorum yok